Local

Targul de cherestea a fost controlat de politisti. Neregulile nu au intarziat sa apara

Publicat: 16 iun. 2016

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor economice, în târgul de cherestea, de pe soseaua Iasi-Ciurea, din municipiul Iasi.

La actiune au participat, alaturi de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si politisti din cadrul sectiilor de politie, specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi si ai Garzii Forestiere Iasi.

Au fost verificate 20 de societati comerciale si 35 de persoane fizice. Au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, în valoare de 33.500 de lei si a fost constatata o infractiune de evaziune fiscala prevazuta de lege. Reprezentantii I.T.M. Iasi au depistat 3 persoane fara contract de munca si au invitat 7 comercianti la sediul inspectoratului pentru clarificarea situatiei referitoare la activitatea desfasurata.loading...

Comentarii
  • sa-i spune-ti lu’mutu ca voi faceti control la cherestea . tiganii si hotii fac legea acolo asa ca nu va mai laudati cu activitatea voastra ca acolo se fura ca- n codru de cind sa deschis acel tirg .

  • Astazi am fost in tirgul de cherestea,binenteles ca de la poarta m-au luat in primire tiganii.M-au plimbat tot tirgul de aveai impresia ca toata marfa este a lor.La un moment dat am incercat o negociere si spunea ca nu vrea patronul,ba l-a chemat,cine credeti ca era,?tot un ***** de-a lor.M-am facut ca plec si pina la urma i-am gasit pe vinzatorii reali.Tiganii mi-au cerut pret dublu fata de cit vindeau proprietarii.Acest aspect arata cita mizerie este in tirgul de cherestea.Eu nu cred ca nu pot fi alungate ciorile alea de acolo,chiar ne lasati la batjocura lor ?Patronii de acolo spun ca si pe ei ii ameninta tiganii.

Adauga un comentariu