Info Turism

Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis de DSV

Publicat: 30 nov. 2020
cabanute la targyul de craciun din craiova
Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis de DSV la nici o oră de la inaugurare, pe motiv că administrația locală nu ar avea aviz de funcționare

Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis de DSV la nici o oră de la inaugurare, pe motiv că administrația locală nu ar avea aviz de funcționare. Prin urmare toate căsuțele din Piața Buzești și Piața Mihai Viteazu sunt la acest moment închise.

Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis de DSV

Începutul lunii de cembrie vine cu o veste trista pentru craioveni. Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis de DSV. Chiar daca primăria a ținut cu tot dinadinsul să facă acest târg, DSV-ul a închis toate căsuțele la nici o oră de la inaugurare, pe motiv că administrația locală nu ar avea aviz de funcționare.

În fapt, la nici o oră de la deschiderea Târgului de Crăciun, producătorii și comercianții, care trebuiau să-și vândă produsele în cadrul târgului, au fost închiși rând pe rând de DSV Dolj. Comercianții spun că nici nu au deschis bine tarabele că au fost luați la puricat de către poliție, inspectorii de la ITM Dolj și angajați de la DSV Dolj. Aceștia din urmă le-au și spus să tragă oblonul, fiindcă primăria nu este în ordine cu autorizația de funcționare a târgului. Prin urmare toate căsuțele din Piața Buzești și Piața Mihai Viteazu sunt la acest moment închise.

Lia Olguța Vasilescu: „Nu putem vorbi de Târg de Crăciun

„Anul acesta nu putem vorbi de Târg de Crăciun, fiindcă  nu mai organizăm spectacole, nu mai avem patinoar, orășelul copiilor, carusel, ateliere interactive etc. Am încercat să păstrăm magia sărbătorilor de Crăciun, însă, măcar prin iluminatul de sărbători, iar anul acesta puteți aprinde luminițele chiar dvs. Intrați pe site-ul www.primariacraiova.ro și apăsăți butonul „Aprinde iluminatul festiv”, mâine, la ora 18, de acasă sau de pe telefon. Dacă vizitați Parcul Romanescu sau zona centrală, urmați pașii aplicați pe traseu și regulile scrise pe brăduți!”, a fost mesajul primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe 27 noiembrie.

Și Târgul de Crăciun de la Sibiu de anul acesta a fost anulat

Chiar dacă în ultimii ani era unul dintre cele mai frumoase din țară, Târgul de Crăciun de la Sibiu, din acest an, nu se va mai organiza. Asociaţia Events For Tourism a anunţat că suspendă organizarea Târgului de Crăciun din acest an.

„Ştim că vă aşteptaţi ca dintr-o zi într-alta să ne vedeţi instalând căsuţele în centrul oraşului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul.

Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă. Noi suntem pregătiţi să organizăm evenimentul, în cazul în care situaţia se vă îmbunătăţi vom regândi această decizie, până atunci, aveţi grijă de voi”, au transmis organizatorii pe Facebook.

Comentarii
 • MDAAA…DSV ESTE CONECTAT INDUBITABIL LA COMANDA DISTRUGERII ORICAREI AFACERI ROMANESTI DE PRODUCTIE ALIMENTARA,DE ANULARE A ORICAREI CONCURENTE ALE SUPERMARKETURILOR NEMTESTI,FRANTUZESTI,DOAR ESTE PLAN BINE PUS LA PUNCT -PRESEDINTELE STIE,GUVERNUL GALBEN AIDOMA !!!!!!! AIDOMA JAVRELE .JEGURILE PLATITE DIN BUGET ALE ACESTEI INSTITUTII= DSV= ALTA INSTITUTIE POLITIZATA MOMENTAN CU POLITRUCI LIBERALI IOHANNESCIENI CARE IMPOTRIVA ORICAREI LOGICI INTERZICE UN TARG MIMAT , DE CRACIUN IN AER LIBER ….!!!?!?!
  SUPERMARKETURILE GEM DE TEMBELI ROMANI CARE NU PROTESTEAZA NEMAICUMPARAND DE LA STRAINI IN TIMP CE PIETELE CU PRODUSE ROMANESTI SUNT INTERZISE;!!!!?!?!
  GOGOSERIILE,PLACINTARIILE,COVRIGARIILE VAND IN DRACI CU COZI AGLOMERATE MAXIM ,CU TAMPITI CE HALESC PE CALDARAM DAR A CUMPARA DE LA PRODUCATORII ALIMENTARI ROMANI ESTE IARASI INTERZIS…!!!??
  DSV =TARFE,INGALATI ,IMBUIBATI,AGRAMATI, STUPIZI INREGIMENTATI POLITIC,POLITIE AFILIATA MAXIM POLITIC,JANDARMERIE PENTRU INTERESELE BESTIILOR POLITRUCE,TOATE PLATITE DE ROMANII DE RAND, SUPER…!!!! SI PSD TOT ASTA A FACUT,ACUM II CADE GREU, ESTE !!?!?!??!! ACUM INDUBITABIL SUNT CU TOTII AFLATI LA COMENZI STRAINE IMPUSE DE PRESEDINTELE ORICUI DAR NU AL ROMANILOR SI DE CATRE UN GUVERN ANTIROMANIA ,GUVERN IMPOTENT PE TOATE PLANURILE ,GUVERN CE PREMEDITAT DERULEAZA GENOCIDUL PROGRAMAT IMPOTRIVA ROMANILOR CU TITLUL DE ,,GESTIONARE,, A PANDEMIEI ,INTRE TIMP MAXIMA TALHARIE ,MANGLEALA DIN BANUL PUBLIC ,CA SI POLITICI DE STAT..!
  SCUZATI DAR DORMITI SI ORICATE TARGURI VETI MAI PUTEA PRINDE ATI DEVENIT PO PULIME,PROSTANACI MANIPULABILI, MANIPULATI IN MASA DRAGI OLTENI…!
  NU CA AS TINE LA PAREREA D-NEI OLGA DAR ACUM …SCUZE , RAISON MAXIM INTRU DREPTATE ARE !
  SI DE NE VOM SCULA CEI INCA ROMANI SARACI, INCA ROMANI DE PLAI ,O SA PLATEASCA CU TOTII, CU URMASI,SI URMASII URMASILOR LOR IAR CIMITIRELE VA SA DEVINA LACASE DE LUX CACI ACOLO LE VOR MERGE AVERILE,BESTII TRADATOARE ,ROMANI DECLASATI,SLUGI SCARBOASE …!! VOR PLATI…!
  VIRUSUL L-AU PIERDUT PREMEDITAT IN MULTIMEA ACESTUI PLAI PRIN PEREGRINARILE IMPUSE DE PRES , LA CULES DE ORICE …. IN GERMANIA SI NU NUMAI…!!
  SI DA DA,PREFECTUL HORTICULTOR DE ASFALT DE CRAIOVA, ESTE BIPEDUL ILOGIC ,MAMELUCUL CARE DA ORDINE IN VESELIA PROSTIEI SALE NATIVE SI A CULORII DI–EEI LIBERALE..!!
  HAI MANATI MAI ……DACA MAI DORMITI ROMANI ,SOMNUL RATIUNII VOASTRE VA VOR FACE MONSTRI,URMASII VOSTRI SE VOR TARA PRECUM OMIZILE..! CAT MAI TACETI SI ACTIONATI FIECARE LA COLT DE STRADA..!?? ORI N-AVETI IN VEACURI VINDECARE..!?? ASA PARE….

Adauga un comentariu