National

Tariceanu, DECLARATIE BOMBA: Am fost AMENINTAT de Iohannis

Publicat: 03 ian. 2017
1
Calin PopescuTariceanu, presedintele Senatului si copresedinte ALDE, vine cu noi detalii din intalnirea neoficiala pe care a avut-o cu presedintele Iohannis, inainte de consultarile oficiale. La discutie ar fi participat si Daniel Constatin, celalalt copresedinte ALDE.
„Nu mi s-a mai intamplat sa fiu amenintat. Mi-a spus ca putem sa facem o coalitie de centru-dreapta, pentru ca altfel se va declansa un razboi in care vom fi prinsi fara sa fim elementul principal. (…) Mi-a dat dimensiunea directiei in care e dispus sa mearga presedintele, adica sa faca orice pentru a incerca o coalitie anti-PSD”, a declarat Tariceanu la RomaniaTV.
Este a doua oara cand Tariceanu vorbeste despre amenintari in discutia cu presedintele, desi spune ca discutia a fost una in termeni civilizati. Pe 28 decembrie, seful Senatului spune: „Eu nu voi accepta sub nicio forma un guvern PSD, cu un premier PSD. Este o lupta in care eu ma voi angaja si merg pana la capat. Si atentie, voi cei de la ALDE ca o sa cadeti degeaba in acest razboi, care nu e razboiul vostru. Aceasta propunere a fost insotita de o serie de consideratii ale presedintelui pe care eu le-am apreciat ca fiind mai degraba parte a unui bluf, adica o incercare de intimidare a noastra, a mea si a colegului meu, in speranta ca vom ceda, ca ni se vor inmuia (…) picioarele si ca vom accepta o astfel de formula.”
Adauga un comentariu