National

Tariceanu, despre Iohannis: „E un CONDAMNAT. El e produsul sistemului”

Publicat: 29 iul. 2016
1

E razboi pe fata intre primii doi oameni ai tarii. Presedintele Klaus Iohannis si seful Senatului, al doilea om in stat, Calin Popescu Tariceanu, sunt pe baricade diferite in ceea ce priveste statul de drept, serviciile de securitate si DNA. Tariceanu i-a cerut lui Iohannis sa verifice declaratiile facute de Traian Basescu la adresa SRI, SIE si DNA.

”Nu ma multumeste raspunsul lui Klaus Iohannis. Responsabilitatea lui Iohannis ar fi trebuit sa fie aceea de a verifica si a infirma ce spune Basescu, sau, in cazul in care fost presedinte e cat de cat informat, pentru ca a  avut in subordine serviciile si procuratura, si ar avea dreptate, tot trebuie facuta o ancheta.

E o aroganta cu care a alcatuit raspunsul, ma surprinde. Presedintele a fost CONDAMNAT, nu e acuzat, pentru ca a obtinut foloase necuvenite. Daca se face ca nu vede e grav, daca nu le vede e la fel de grav. El e produsul sistemului. El nici nu vede si se face ca nu vede.”, a spus Calin Popescu Tariceanu.

El a vorbit si despre sefa PNL, Alina Gorghiu. ”Niciodata nu am vazut-o de perspectiva!”, a declarat fostul presedinte al PNL.

Adauga un comentariu