National

Tariceanu, DEZVALUIREA SERII: Alina Gorghiu, RIDICATA de DNA

Publicat: 18 oct. 2016

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vorbeste despre o posibila arestare a presedintelui PNL, Alina Gorghiu, acesta fiind un plan pentru a ramane libera sefia partidului si a i se oferi lui Ciolos.

Ipoteza lui Tariceanu a fost prezentata marti intr-o emisiune TV.

Al doilea om in stat sustine ca sefa PNL, Alina Gorghiu, ar putea sa aiba soarta fostului copresedinte al partidului Vasile Blaga, pentru a se elibera astfel sefia partidului. In acest fel, i s-ar facea loc lui Dacian Ciolos pentru a prelua partidul, mai sustine Tariceanu.

”Dosarele intocmite de DNA in care este implicat Vasile Blaga au o vechime considerabila. Coincidenta uluitoare: ele au fost scoase la momentul oportun din sertarele procurorilor pentru eliberarea unui loc de copresedinte al PNL.

Pasul urmator a fost facut ieri, odata cu publicarea Platformei. Urmeaza peste putina vreme eliberarea fotoliului de presedinte al PNL, ocupat in prezent de Alina Gorghiu, in favoarea lui Dacian Ciolos.

Pregatirea a inceput odata cu convocarea doamnei Gorghiu la ICCJ si cu publicarea informatiei de catre divizia acoperitilor din presa”, se arata in comunicatul ALDE.

Gabriel Bejan, publicist si comentator, spune ca despre aceasta ipoteza a vorbit si el cu ceva timp in urma.

”E exact acelasi scenariu despre care am vorbit eu acum trei saptamani”, a spus comentatorul Gabriel Bejan.loading...

Adauga un comentariu