National

Tariceanu ii pune gand rau lui Ciolos

Publicat: 26 iul. 2016
1

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca ia in considerare ca de la toamna sa redeschisa discutia unei motiuni de cenzura.

Intrebat de jurnalisti daca ia considerare de la toamna sa redeschida discutia unei motiuni de cenzura, acesta a raspuns afirmativ. „Da. (…) Nu putem sa stam indiferenti la situatia pe care o vedem si care este o situatie de continua degradare a vietii economice, sociale, a statului de drept”, a spus Tariceanu.

Totodata, el a amintit ca ALDE va merge singur la parlamentare.

„Daca situatia politica se modifica, daca evolutia pe care o vedem azi se va schimba intr-o maniera dramatica, putem sa luam in discutie si alte variante, (…) nimic nu ne obliga sa ramanem inchistati intr-un anumit proiect, dar asa cum vad evolutia in momentul de fata cele mai mari sanse sunt cum am facut si la locale de altfel, sa mergem pe liste separat”, a adaugat Tariceanu.

La randul sau, Daniel Constantin a aratat ca ALDE nu va avea niciun fel de colaborare cu PMP.

„Sunt colaborari la nivel de Consiliu Judetean, nu stiu, unde s-au constituit majoritati, dar din acest moment probabil ca acolo unde vor fi proiecte in interesul cetatenilor poate vor fi locuri in care se va vota impreuna, dar nu vom avea niciun fel de colaborare politica nici in plan local, nici in plan parlamentar cu Traian Basescu sau partidul domniei sale. Aceste colaborari pot fi punctuale, la nivel de proiecte si nu la nivel politic, pentru administratia publica, dar ele nu au nimic in comun cu ceea ce inseamna politica locala sau nationala”, a mentionat Constantin.

Adauga un comentariu