Aperitive

Tarta umpluta aperitiv

Publicat: 06 apr. 2011
2

Ingrediente:

Pentru aluat:
1 galbenus
250 g faina
100 g unt
2 linguri smantana
1/2 pliculet praf de copt
1 lingura ulei de masline

Pentru umplutura:
150 g cascaval razuit
150 g branza de vaca razuita
60 g unt
100 g smantana
6 masline negre
1/2 ardei capia rosu
patrunjel
1 bucata gogosar murat
2 crenvusti de pui
1 bucatica mica de piept de pui fiert.

Mod de preparare:

1. Pregatiti inainte de toate aluatul amestecand toate ingredientele.
2. Trebuie sa obtineti un aluat elastic dar nu lipicios din care intindeti pe masa si faceti o foaie pe care mai apoi o puneti in tava presand cu degetele si dati tava la rece cat timp preparati umplutura.
3. Pentru a prepara umplutura trebuie sa amestecati toate ingredientele, in cantitatile si in ordinea indicata si omogenizati foarte bine.
4. Cand ati terminat de preparat umplutura o dati pe aceasta la rece si scoateti tava cu aluatul.
5. Dati tava la cuptor pana in momentul in care aluatul incepe sa se rumeneasca si sa se desprinda de pe margini.
6. Cand aluatul este gata, scoateti tava din cuptor si lasati sa se racoreasca dupa care turnati in ea umplutura de la frigider.
7. Nivelati totul foarte bine, radeti cascaval deasupra, decorati cu ce aveti prin bucatarie si va place mai mult si dati tarta la rece pana a doua zi.




Adauga un comentariu