Aperitive

Tartine cu macrou afumat

Publicat: 06 apr. 2011

Ingrediente:

200 g macrou afumat
300 g cartofi fierti
sare
piper negru
1 lingura zeama de lamaie
2 lingurite capere
1 castravete murat
1 lingura marar tocat

Mod de preparare:

1. Curatati bine macroul de tot ceea ce nu este necesar, adica oasele si pielita si puneti-l intr-un vas incapator.
2. Cu ajutorul unei furculite zdrobiti bine pestele.
3. Curatati cartofii fierti si raciti si dati-i prin razatoarea mare, dupa care amestecati-i cu pestele zdrobit.
4. Potriviti de sare si piper si omogenizati foarte bine amestecul.
5. Adaugati zeama de lamaie si feliute subtiri de castravete taiat si de capere, tocati marunt mararul si adaugati-l si pe acesta iar apoi dati amestecul la frigider.
6. Scoateti amestecul pentru tartine de la rece inainte de a servi si atunci asamblati totul.



loading...

Adauga un comentariu