Actualitate

Tartorul cumetriilor de la Penitenciarul Iasi

Publicat: 30 iun. 2011

@ Directorul penitenciarului este la un pas de a fi amestecat intr-un mega scandal privind cumetriile si favoritismele in care este implicat din functia pe care o detine @ In incercarea de a instaura un sistem dictatorial, in care sa afle tot ce discuta sau vorbesc subalternii sai, Marius Vulpe a inceput sa protejeze anumiti angajati @ Astfel, s-au creat doua tabere: cea a protejatilor directorului si cea a dusmanilor regimului @ Reporterii BUNA ZIUA IASI prezinta astazi date exclusive despre golaniile din penitenciarul iesean @ Cumnatul unui medic din penitenciar a fost angajat chiar daca nu avea inaltimea prevazuta de lege si are probleme la un picior @ „Nu este schiop. Asa este mersul lui”, a explicat directorul @ Timp de trei zile, nimeni nu a reusit sa-i stabileasca inaltimea exacta @ Un alt angajat vine beat la munca si este tinut in brate

Semnal de alarma la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi! Directorul Marius Vulpe este suspectat ca a preluat vechile metode ale celor care s-au aflat inaintea sa la conducerea unitatii si ca incearca sa instaureze un sistem de dictatura bine pus la punct. Cei care au de beneficiat de pe urma afacerii sunt protejatii directorului, iar numarul lor nu este deloc unul mic. Lucratorii de la penitenciar care au intrat in gratiile directorului si care culeg informatii pentru acesta sau care fac lucruri necurate la ordinul lui beneficiaza de o protectie maxima, iar cei care nu au acceptat sa faca compromisuri sunt trimisi in posturile de care fuge toata lumea.
In materialul de fata, reporterii BUNA ZIUA IASI vor prezenta date exacte din acest megascandal, care pare sa nu fi ajuns la urechile inspectorilor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP). Asta chiar in conditiile in care, in anul 2010, au fost efectuate mai multe controale de fond! „Daca nu esti protejatul directorului Vulpe, nu ai nici o sansa de promovare. Vei fi tratat tot timpul ca ultimul sclav. Pur si simplu, nu aveam ce sa facem. Multi dintre noi am vrea sa iesim din sistem, dar unde sa ne ducem? Noi nu vrem decat sa fie corect cu toata lumea. Daca ii facem sesizare la ANP, acesta afla imediat cine a facut-o, dupa care are grija sa ne sanctioneze sau sa-si bata joc de noi”, a precizat unul dintre angajatii puscariei.

Sporul TBC, vanat de protejati

Pentru unii dintre angajatii penitenciarului situatia a devenit de-a dreptul insuportabila, avand in vedere conditiile de munca si tratamentul discretionar aplicat de directorul Marius Vulpe. Discutiile sunt extrem de fierbinti in legatura cu angajarile facute in decembrie 2009 si cu ceea ce s-a intamplat ulterior cu cei care au intrat atunci in sistem. Chiar daca sunt oameni neexperimentati, care nu au mai lucrat in regimul penitenciar, ei au fost pusi in tot felul de functii cheie, prin care pot sa primeasca spagute de la detinuti sau pot sa beneficieze de tot felul de sporuri, care le maresc veniturile. Spre exemplu, un angajat poate primi intr-o luna dublul salariului pe care l-ar primi in mod normal, dar din cumularea sporurilor. Sporul TBC este cel mai vanat, pentru ca reprezinta 50 la suta din salariul de baza. Exista tot mai multe discutii ca se practica urmatoarea metoda de a lua cat mai multi ban: se inmulteste in mod artificial numarul celor care sunt suspectati ca sufera de tuberculoza si, astfel, sporul de 50 la suta ajunge la un numar mai mare de protejati ai conducerii. „Angajatii iau acel spor doar daca se confirma boala. In momentul in care avem rezultatele de la analize, se acorda sporul agentilor. Daca nu se confirma boala, sporul nu este acordat nimanui. Mai mult, acest spor TBC se acorda doar pentru orele muncite in preajma detinutilor bolnavi, nu pe toata luna”, a declarat directorul Marius Vulpe.

S-au dat spagi la angajare

Chiar daca discutiile privind spagile care s-au dat pentru angajarile din anul 2009 sunt mai vechi si sunt greu de dovedit dupa atata timp, cumetriile din spatele gratiilor sunt vizibile si pline de surprize. Unul dintre agentii intrati cu dedicatie la ultimele angajari este Mihai Bacusca. Acesta e cumnatul medicului Agnis Bacusca, doctor de ani buni in penitenciar. N-ar fi fost o problema atat de mare daca angajarea acestuia s-ar fi facut pe baza relatiilor de rudenie cu mediul penitenciarului… Numai ca Mihai Bacusca nu indeplinea conditiile cerute de lege pentru a sustine un astfel de examen. Concret, nu avea inaltimea corespunzatoare. In anuntul de angajare, inaltimea minima la barbati era de 1.70, insa acesta este mult mai scund. De asemenea, are o problema vizibila la unul dintre picioare. „Nu este schiop. Asa este mersul lui”, a explicat directorul Vulpe.
Chiar daca reporterii BUNA ZIUA IASI au intrebat acum cateva zile daca are sau nu inaltimea ceruta in anuntul de angajare, directorul inca nu a lamurit problema. „Am rugat medicii sa-l masoare, insa nu avem un metru omologat. Medicii mi-au spus ca are 1.70, insa nu stiu sigur si voi mai verifica acest aspect”, a completat directorul.
In conditiile in care acest angajat nu ar fi avut ce sa caute in penitenciar, tot el are o atitudine aroganta in colectiv, bazandu-se pe relatia directa cu Vulpe.

Bataus angajat

O alta angajare cu cantec facuta la penitenciar este cea a agentului Cristinel Antonio Careja. Acesta este cercetat penal inca din luna martie 2009, adica inainte de sustinerea concursului. Chiar si asa, a fost angajat si pus intr-un loc caldut. Nici dupa ce a fost trimis in judecata, in decembrie 2010, Cristinel Careja nu a avut probleme la locul de munca, chiar daca legea sustine clar ca, atunci cand un angajat este trimis in judecata pentru fapte penale, trebuie pus la dispozitie si suspendat din functia detinuta anterior. Ei bine, Cristinel Careja a fost sanctionat disciplinar abia in martie 2010.
„In luna martie 2010 a fost pus la dispozitie pana la judecarea procesului si sanctionat disciplinar pentru ca nu a anuntat ca a fost trimis in judecata. El avea obligatia sa anunte conducerea penitenciarului in momentul in care a ajuns in fata instantei. Nu-l cunosc personal, dar am auzit ca avea probleme cu legea. Angajatii de la Resurse Umane au citit in ziar ca acesta a fost trimis in judecata si asa am aflat cu totii, pentru ca el nu a anuntat pe nimeni, desi avea aceasta obligatie”, a explicat Vulpe.
Cristinel Careja a fost acuzat ca, atunci cand lucra ca agent de paza in Master Pub, a batut mai multi studenti de la Facultatea de Drept din incinta localului. Procesul lui Careja este in curs de judecare.

Un agent spagar explica

Printre protejatii directorului s-ar numara si baiatul lui Catalin Blanaru, fostul sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIIPI). Agentul Ionut Blanaru a fost angajat in cadrul aceluiasi concurs cu cantec din anul 2009. Un alt agent din cercul de protejati al directorului este Cristinel Odobasa, un agent prins de mai multe ori beat la serviciu. Acesta are si rude bine plasate in sistem, in cadrul penitenciarului iesean. Marius Vulpe a recunoscut ca tanarul a fost prins beat de trei ori la serviciu… „Stiu ca a fost prins de cateva ori in stare de ebrietate, insa a fost bagat in Comisia de Disciplina si a fost sanctionat. Prima data a fost sanctionat cu mustrare, dupa care cu diminuarea salariului”, a spus directorul. Cu toate acestea, colegii sai sustin ca vine beat in continuare la serviciu, fara ca nimeni sa-i faca ceva. „Conducerea penitenciarului face abuzuri foarte mari planificand in serviciu agentii noi, «spagarii» cu coeficienti de ierarhizare mici, in locul agentilor vechi, cu coeficientul de ierarhizare corespunzator postului. De exemplu, agentii spagari sunt pe functii de paza si sunt planificati in serviciul de supraveghere, ceea ce este ilegal, abuz in serviciu, pentru a beneficia de sporurile aferente”, recunoaste unul dintre protejatii lui Marius Vulpe. Printre acestia se numara: Bogdan Ifrim, Tudor Axinte, Dan Budusanu, Horatiu Preda, Ionut Cutar etc.loading...

Comentarii
 • Marius,la rîndul lui cotizează în sistem,nu-l ţine nimeni în braţe fără cotizaţie plătită,subordonaţi lui,adevăraţi infractori,păi se întorc echipele care lucrează cu mîna goală în Copou?a dispărut animale rătăcite,vaci,porci,oi,au ajuns direct la funcţionari din PNT Iaşi,piraţi din Caraibe e doar o jalnică ficşiune,pe lîngă adevărurile din penitenciarul lui Vulpe,faceţi şi un articol serios,ăsta e un pic de praf luat de pe dosare,banal spre derizoriu…

 • Penitenciarul iasi,are un personal numeros,si multi sunt rude intre ei.Cei interesati sa faca un calcul sa vada daca cheltuielile cu salariile angajatilor sunt mai mari decat cele privind cheltuielile cu detinutii.Acest calcul ar trebui facut poate la toate penitenciarele din tara.

 • Medicul Agnis Bacusca se ocupa cu de toate: de la turnatorie si pana la trafic de medicamente. Penitenciarul face achizitii de medicamente si materiale de miliarde pe an….. si surpriza…. mare parte din ele ajung exact la cabinetul veterinar al sotului care are grija sa le utilizeze cum trebuie….ce sa mai vorbim, mafie de la un capat la altul.

 • Domnule ******, multumim pentru efortul pe care il faceti sa prezentati stituatia din penitenciar. este pentru prima data cand vedem un material de atitudine cu privire la ce se intampla acolo. toate controalele care vin de la Bucuresti sunt formale si noi nu putem sa le spunem nimic celor care vin acolo in control pentru ca ne toarna la domnul diretor Vulpe. Este in sistem mai grav decat pe timpul comunist! A instaurat teroarea acolo! Ne batem intre noi, ne turnam, fug detinutii, unii dintre noi i-au spaga de la detinuti! VA ROG DIN SUFLET INTERVENITI CA AVEM FAMILII ACASA SI MURIM AICI! ESTE UN APEL DISPERAT! VA ROG SA INTERVINA CINEVA! Noi am vrut sa facem o sezizare la ANP insa d-l Vulpe ne-a spus ca a aranjat sa iasa director si ne va f… pe toti!

 • fratilor ce atata teroare??cine va tot terorizeaza…???aa domnul Vulpe??dar de ce?(daca este adevarat)..pentru ca nu v-a faceti serviciul cum trebuie…si mai lasati-o cu spaga de la detinuti ca ne facem de toata bafta voi dati exemple de raritati…ca in ce padure mai sunt si uscaturi dar se curata in timp si singura….de asta nu merge bine in romania..si mai ales in sistemul asta..munciti-faceti-va treaba si apoi vorbiti

 • Dacă ar alinia cineva cadrele din Penitenciarul Iaşi cel putin zece oameni ar pleca doar pe criterii de inălţime, iar unii dintre ei cu peste zece ani vechime. Sau să amintim de lotul ,, FOTBALIŞTII” când au fost angajaţi o echipă intreagă de ex fotbalişti de la POLI IAŞI inclusiv antrenor, a întrebat atunci cineva dacă îndeplinesc criteriile de înălţime, cunostinţe dacă sunt apţi din punct de vedere medical sau psihologic, a contat doar dorinţa unei anumite persoane de a avea cea mai bună echipă de fotbal din sistemul penitenciar, marea majoritate dintre ei sunt profesionişti şi buni colegi dar asta demonstrează că indiferent cât de serios ar fi un examen de intrat intră tot cine trebuie. Poate că agentul Bacuscă nu are înălţimea poate o are dar sa angajezi un om cu strabism asta e culmea, curios cum de nu la văzut nimeni până acum, cum de a trecut de toate filtrele de la angajare, poate ca îl cheamă Ionescu, la fel ca unul din ofiţerii din penitenciar coincidenţă sa fie oare. Dacă ar lua cineva notele obţinute la examenul de admitere si notele obţinute la evaluarea după un an de activitate tare s-ar minuna. Dar asta e trăim în România şi asta le ocupă unora tot timpul.

 • Vorbesc despre teroare doar ce-i care nu isi fac treaba,care au puternice frustrari.Lucratorii care intradevar muncesc si sunt procupati de performantele profesionale, nu se simt terorizati,nu au nici macar timp sa sesizeze aberatiile prezentate in acest josnic articol. Conducerea Penitenciarului Iasi este una integra si mai presus de orice UMANA.

 • Dupa cum zicea Ilie Moromete,3 lucruri putem intelege din acest articol:
  *.cetateanul ****** il antipatizeaza vadit pe Directorul Vulpe(probabil ca acesta refuza sa cotizeze asa cum se aude ca ar cotiza alti sefi din administratia locala ptr. a nu fi balacariti in acest ziar)
  2.sursa cetateanului ****** este clar unul din cei 3-* cetateni cu probleme de socializare din curtea institutiei;prostii de la A la Z luate de bune de cetateanul ******(halal profesionist)fara a avea curiozitatea sa faca minime verificari,de exemplu cetatene te informez ca angajarile nu le face Directorul ci o comisie formata din cadre de la alte unitati din tara,si nici fisa medicala de angajare nu este semnata de Director ci de medicul sef;Directorul Vulpe are ca toti oamenii care sunt activi si defecte,dar nicidecum de natura unora care ar putea face obiectul unui articol de ziar;Directorul Vulpe este barbat si are educatia si capacitatea intelectuala necesara de a dicuta pe argumente cu orice cadru din unitate oricat de nemultumit ar fi acesta.
  3.ptr.articolul calomnios-atat fata de Director cat si fata de toate cadrele responsabile si impasibile fata de terfelirea imaginii unitatii-cetateanul ****** este retrogradat din functia de reporter in functia de EJECTOR DE LATURI !!!

 • Sistemul este la mana marelui „TAR” VULPE ???? Mafie mare,mare, cat tupeu sa afirmi ca vorbesc cei care nu muncesc, stil de mafiot, ce tot o acoperi pe Bacusca bai Vulpe, recunoaste ca-i corect tot ce sa spus, aici sunt prezentate *% din idioteniile pe care le favorizezi ca director jmenar ce esti. Bai „”no name”” esti vai de capul tau, faci spume cand vorbesti,da sunt sigur ca are Vulpe o turma de „profesionisti”care au creierul putred ca tine (no name).Real Vulpe nu se ocupa cu asemenea nimicuri (Odobasa, Careja, Bacusca) verificati structura compartimentelor serviciilor din PENITENCIAR si veti afla multe.Cati „pitici” si-a adus din zona mioritica (VASLUI)unde sunt plasati, avantajele materiale de care au beneficiat in trecut si in prezent,fiindac **% din personal sunt valetii de credinta care-l sprijina orbeste pe maritul „TAR” VULPE.Salariati nedemni de ei cu mentalitate de STEPA care traiesc in IURTA.

 • Ce usor suntem de manipulat. Oameni buni, pune-ţi-vă întrebări. Cui foloseşte articolul? De ce acum? Agenţii aceia au ajuns oare de la angajare,vreodată, la biroul directorului? N+o fi Vulpe corectitudinea întruchipată însă articolul e jalnic, altecele i se pot reproşa nu prostiile astea. Eu m-am certat cu el şi mi+am rezolvat problema, se poate discuta,nu şpăgar şi nu cred că acoperă infractori dintre cadre, poate nu tratează pe toţi la fel, dar câţi facem asta?

 • Sunt angajat al penitenciarului , dupa parerea mea articolul reflecta realitatea cu mici inadvertente , dar in mare e adevarat . Acest Vulpe care a ajuns director doar datorita relatiilor cu actualul chestor Bala , care e director general in A.N.P. , a fost intotdeauna un om arogant , sfidator si plin de sine . foarte multi angajati au fost sicanati de acesta de-a lungul timpului , si nu doar din cei ce nu-si fac treaba , cum scrie mai sus un apropiat al lui ; cred ca sunt unii din angajati , si nu sunt putini , care nu mai suporta regimul preferential aplicat de Vulpe anumitor persoane , in defavoarea celorlalti .

 • acest Vulpe, dupa cm il numeste piticu,a ajuns director dupa ce a sustinut un examen impreuna cu alti vreo 9 candidati si unde dupa ce a prezentat cel mai bun proiect de manageriat(incurcand astfel intentia numirii unui director politic)a trebuit sa treaca si peste un interviu aparut de nicaieri cu celebrul ministru Monica Macovei;pe vremea aia d-nul Bala era educator la Timisoara.asa ca mancatorii de kkt care vb numai in anonimat si care sunteti niste impotenti d.p.d.v. intelectual, mai bine va abtineti si va ganditi in continuare la tatucii pe care cand ii vedeati prin curte va scapati in nadragi.dai Doamne tartanului un sef civilizat(daca crede careva ca d-nul director este arogant sa nu mearga la iarba verde cu dumnealui,ca doar nu ne tragem toti de sireturi)!!!

 • mai ciumegu nu cumva esti ACATRINEI sau STRAUB cumetri aia care il ura pe VULPE asa DRUMUL IN VIATA NI L-A DAT/DOMNUL VULPE NE-A ANGAJAT.Mai traficantilor voi vb de spagi
  Mai „fotbalisti de bahlui” cand vreo data ajungeati cadre de penitenciar sa-i pupati in …. pe mult stimatul DOMN VULPE, pe CHITOSCA si CORLEONE

 • mai lingaiilor ,betivi ordinari ce sunteti ,va luati de oameni nevinovati care au venit sa munceasca cinstit de ce nu i-a vazut nimeni pe traficantii din penitenciarul iasi in special marele „CADAR” protejatul domnului VULPE care a umplut penitenciarul de droguri si obiecte interzise,pote sa spune cineva ca CADAR n-a luat 5*% era abonat la acest spor,

 • Comentariile arata calitatea unor angajati,slabi de caracter si fara minte (ciumegu,brus nanu capitanu,ofiterul si altii)noi cunoastem calitatile lui VULPE, daca sunteti cu sange in instalatie spunetii-le cum fac altii. Iesiti la interval sa va vedem.

 • Piticu şi eu lucrez acolo, articolul vorbeşte despre infracţiuni nu despre aroganţă şi îngămfare. Vorbeşte despre protejarea unor angajaţi- cum se face că agenţii nominalizaţi sunt doar de la schimburi şi le face planificare şeful de tură? Să spună un şef de tură dacă Vulpe i-a dictat unde să pună oamenii. Cadar din ce ştiu eu a fost mult timp pe secţia 5 undenu lua 5*% iar cine a ştiu că bagă droguri e la fel de infractor că a tăinuit. Ce uşor e să ne mânjim unii pe alţii. Sporul ăla nu e ajutor social şi în general ar trebui să nu ne dorim să lucrăm unde e TBC că putem duce acasă, banu e ochiul dracului. Liniştiţi-vă că rîde lumea de noi.

 • Articolul este cel putin **% adevarat in cea ce priveste spagile si favoritismele din Penitenciar!!!Si am vazut ca scria cineva de ”frustari”,pai oamenilor… e si normal sa fii frustrat cind vezi ca e pt. unii „muma” iar pt. altii „ciuma”, cind vezi ca muncesti ca un sclav si iti faci serviciul „regulamentar” si cind se dau „prime” sau „5*%” cum se dadea ODATA CA NICIODATA si vezi ca tu nu esti, dar altul care e LINGAU SI PUPINCURIST ia o luna da si una nu!!!!Va intreb —CUM SA NU FII FRUSTRAT cum sa nu razbufnesti !!!!si cind il mai vezi si pe VULPE cum sta dimineata pe scari la comandament uitindu-se de sus ca un proprietar de plantatie,la sclavii lui,iar pe linga el vre-o cativa „ofiteri” si vre-o cativa lingai care spera poate,poate prind si ei vre-o firimitura din ciolanul care il maninca VULPE …VA intreb CUM SA NU FII FRUSTRAT si SCARBIT de ceea ce se intimpla in penitenciar!!!!!Asa ca toti cei care ii luati apararea mai bine taceti sau mai bine URLATI mai tare poate,poate prindeti si voi niste firimituri!!!!Si nu spuneti ca VULPE „nu a stiut, nu a facut, nu a semnat”pt ca nu este adevarat tot ce misca in penitenciar trece pe la el pt ca a avut grija sa puna in unele puncte cheie lingai si pupincuristi!!!!!MAI SUNT FOARTE MULTE DE SCRIS SI DE SPUS DAR ASTA POATE ALTADATA!!!!!! O ZI BUNA DOMNILOR LINGAI!!!!

 • *6*2*2 solomon ioan | **-**-2*** **:**:** |
  Penitenciarul iasi,are un personal numeros,si multi sunt rude intre ei.Cei interesati sa faca un calcul sa vada daca cheltuielile cu salariile angajatilor sunt mai mari decat cele privind cheltuielile cu detinutii.Acest calcul ar trebui facut poate la toate penitenciarele din tara.
  BRAVO MĂI DEŞTEPTULE, CUM ŢI-AI DAT SEAMA? CE PROPUI SĂ SE PĂZEASCĂ SINGURI?

 • mai DAN CAPITAN DE PLAI ptr cultura ta CADAR cat a lucrat pe sectia a 5 a a luat 5*%, planificarea in serviciu n-o face seful de tura,el doar o citeste ,planificarea o face directorul adjunct,se cunoaste ca esti unul dintre protejati dar asta nu mai conteaza,problema care este la Penitenciarul iasi este lipsa de comunicare si aroganta cu care sunt tratati angajatii ,un director de unitate sa spuna in fata la comandament unui agent ca „ti-am dat cialan dar ai ales sa ramai cu sclavii de la schimb”e jenant si multe altele sau daca ai tupeul sa intrebi de ce domnul director raspunsul eu sunt menegerul penitenciarului=stapanul asa vreau eu si multe altele sau adunat,nu stiu cum se intampla dar domnul VULPE vede numai scimburile cand gresesc restul unitatii pauza

 • TARANOIUL DE CHITOSCA, ARGATUL LUI BITEA inca nu-i ARESTAT ?? Asta ar trebui dus in SIBERIA, la munca silnica, pentru cate fapte penale a savarsit impreuna cu „locotenentii” lui ( FAM. GHITULEASA „frumosii puscariei”).Scrieti un articol despre „BRILIANTELE” prezentate mai sus, informativa ca veti avea ce scrie.Succes si la mai mare.

 • VULPE tot argatul lui BATEA a fost,BATEA l-a facut director si proectul manageriat facut de doamna ruta si avocatul bran ,zise un puscarias

 • domnule directorc sa dispara toate suspiciunile si toate barfele si daca sunteti cinstit si nu sunteti amestecat in aceste mizerii de ce nu sesizati autoritatile competente sa ancheteze aceste cauze adica DNA ,v-ar da bine la imagine

 • Daca sesizeaza D.N.A.-ul s-a decapitat singur VULPE SEFUL COSEI NOSTRA si dupa el pica tot clanul.Au uitat cand mergeau in deplasari cu echipa de futbol ( ce dezmaturi organizau adevarate orgii stropite din plin cu alcool si femei de moravuri usoare ,majoretele unitatii)cum, cu demnitate reprezentau institutia pe plan sportiv, atunci sa-i fi vazut cei din MINISTERUL JUSTITIEI.Cu asa „profesori” sigur ca si-au dat si luat „licenta” in domeniu DOAMNELE: MOCANU,BACUSCA,MATEI,DEDIU,COCIORVA, „elevele” care reprezinta viitorul COSEI NOSTRA.

 • doamna doctor MOCANU,sincer nu stiu cum a ajuns medic principal la Penitenciar, la noi cand muncea la STRAND inceputul de dimineata era 2** de grame de coniac si pe uram resutul pana devenea ****

 • „Ciumegu” se vede ca esti si tu vreun „pupincurist'”sau „ofiter”de te agiti asa in apararea „Prea Maritului Tau Kur—–VULPE mARIUS” de ii iei asa abitir apararea.Oamenilor, in Penitenciarul Iasi daca nu esti „lingau” sau „ofiter” pt. „PREA MARITUL KUR „nu CONTEZI si stiti vorba aia ”CORB LA CORB NUSI SCOATE OCHII” exact asa e si in Penitenciarul Iasi si asta vrb din prisma ca lucrez pe acele meleaguri.BAI”ciumegu”si tu stai dimineata pe scari la comandament cu Vulpe ?? poate,poate prinzi si tu niste firimituri ?????HAI SICTIR LINGAILOR!!!!O ZI CIT MAI ORIBILA VA DORESC!!!!

 • mai oameni buni nu vorbiti daca nu stiti va luati dupa niste ******** de articole ce tot faceti atata scandal ba ca e ala ba ca e altul care sunt alea posturi calde ocupate de acei noi angajati curtile de plimbare asa calde sunt daca va pun pe voi stati 2ore si va imbolnaviti rade lumea de noi ca ne barfim ca tatele sa va fie rusine celor care va-ti plans pe la ziare ce vina are domnul vulpe daca medicul a masurat *** ce ar fi trebuit sa faca sa ii masoare el pe toti ar trebui sa ne preocupe altceva nu barfele vedeti ca nu avem asigurare medicala, ca mergem pe strada si oricand putem fi agresati si multe altele .lasati barfele si ganditi altfel dupa aceea va mira ca apar bancuri cu militeni

 • Gigi Kent mai dute tu in pana noastra de cocalar, ca esti pe dinafara, tot cu mamicuta de mana ai venit la angajare, mai usor cu sfaturile valetule.

 • mai de ce esti frustrat lasa omul in pace poate ii citeste domnul vulpe comentariu si-l ridica in slavi ,bai gigi kent mai dute in p… noastra de lingau cauzar ce esti SPOR LA BAUT BAIETI IN CINSTEA DINASTIEI VULPE ,PTR. FARAONUL VULPE DE 3 ORI URA SI SA NE BELEASCA P…

 • Vreau sa va spun ca si eu am participat la concursul din 2**9 organizat de Penitenciarul de maxima siguranta Iasi, iar la proba de calculator candidatul de atunci Bacusca nu a rezolvat nimic din ceea ce se ceruse, iar la proba scrisa a stat in fata mea si nu scrise-se mai nimic se vedea clar ca nu era pregatit iar eu care am scris tot am luat * 6* iar el * 5*. E pacat ca totusi la acest concurs s-au cheltuit multi bani de catre candidati (fisa medicala drum la Bucuresti si taxa de participare) o suma destul de mare…Batae de joc, dar asta e tara in care traim.

 • ati fost si sunteti niste slugi am venit singur la angajare nu am facut credit ca voi dupa o luna si nici nu am lins papucii la nimeni si nu voi linge nu am dat de ** ori ca voi si s-a facut mila cuiva de mine daca aveati dreptate da dar nu asa strigati toti daca aveti tupeu dativa numele eu am si nu imi este frica de nimeni si daca vreti un indici sa ma cunoasteti ducetiva la cabinetul medica si vedeti ca am *** nu *** sau cat ziceti voi ca are acel omva mai dati voi rotunzi nu ati prin ciolane ce vreti voi toti sefi usurel baietistati la rand eu vam spus ca ne facem tot noi de ras nu altceva si rade lumea de noi vrustrati sunteti voi carte vb pe la colturi ati avut tupeu vreo data sa vb cu domnul vulpe va ascundeti cand vine prin interior de ce oare nu cumva sunteti patati nu cumva hotii striga hotii
  .PS nu sunt fotbalist ,nu de l;a vasului nu am mama nu am tata si cum spuneam nu imi este frica de nimeni .daca doriti cautatima sunt maine de servici.

 • ba bulangiilor nu aveti ce manca acasa din cauza ratelor si va plangeti?va ti lasat cizmele la bariera si acum va dati mari scriitori?vedeti va de serviciul vostru asta bun sau rau si nui mai vorbiti pe colegii vostri. cu astia iesiti la pensie pacatosilor

 • Gigi K. pt. noi esti un nimeni un nimic , constat ca doresti sa-ti faci reclama, esti bolnav cu „sfecla”? fa-ti un control ” MARELE ALEXANDRU”, referitor la tupeu vezi ca mirosi.

 • domnilor ce-l mai cocret ar fi sa va duceti la conducerea institutiei dumneavoatra sa va rezolavati problemele STIMATI COLEGI CEL MAI BINE SA NE VEDEM DE PROBLEMELE NOASTRE DE ZI CU ZI COMENTARIILE SUNT DE PRISOS,MAI BINE VA-TI DUCE CU PROPUNERI SA NE FIE SERVICUL MAI USOR DECAT SA VA INJOSITI PRIN COMENTARII,ASTEA NU-SI AU ROSTUL MAI TARE VA DENIGREAZA

 • am participat la examenul din 2**9 am cazut la limita, mi-au luat locul pilosii…ce sa fac unde sa ma duc …ami am vreo sansa sa intru eu dak se face o ancheta si sunt dati afara aia care au intrat pe pile?

  • asa e peste tot mai bine va intrebati citi au intrat pe munca lor pe adevaratelea acolo pe posturile lor ? daca ii atingi cumva cu vorba le sar capacele pentru ca stiu ca ai dreptate li se va infunda si lor nu peste mult timp pina atunci va maninca lupu…..

 • Dle VULPE SESIZATI DNA UL SA ANCHETEZE ANGAJARILE DIN 2009,LOTUL FOTBALISTILOR PARATI,SPAGA CERUTA BENEFICIARILOR,CONTRACTELE DE INCHIRIERE A CHIOSCURILOR,ETC ASTA DACA SUNTETI CINSTIT SI NU UN TARAN SMECHERIT PE TRASEU CA SI CEI 10-15 SCLAVI CARE VA SUSTIN. P.S. PISAMA S PE TOTI TARTANII CU CASCHETA DIN PUSCARIE.

Adauga un comentariu