Sanatate si frumusete

Tartrul de pe dintii tai te deranjeaza? Iata cum il poti elimina

Publicat: 13 sept. 2018

Aceasta este si problema dvs., veti fi bucurosi sa cunoasteti aceasta metoda pentru a elimina tartrul. Asa cum am spus, tartrul este o substanta galbui care se acumuleaza in jurul dintilor, mai ales atunci cand persoana fumeaza. Printre lucrurile care o produc, putem evidentia consumul de tigari, cafea si tutun.

Daca vrem sa fim sanitizati si fara boli, trebuie sa abandonam viciile de tutun si alcool; in plus, este necesar sa mentinem o buna igiena orala, deoarece acestea intervin in toata sanatatea organismului nostru. Este obisnuit sa mergem la medicul dentist pentru a pune capat acestei maladii si murdariei din dinti, ei sunt expertii in acest sens, dar de multe ori nu indraznesc sa spun pacientului adevarul. In plus, este probabil sa cunoasca metodele pe care nu le stim si nu le-ar face fara ajutorul lor. Cu toate acestea, exista ceva ce putem face cu totii in casa noastra pentru a pune capat tatarului.

Ingrediente: O lingura de pasta de dinti, Doua linguri de peroxid de hidrogen, Doua linguri de drojdie de copt, Doua linguri de apa

Mod de preparare: Luati un recipient de sticla cu un capac si turnati toate ingredientele, amestecati bine, utilizati o lingura de lemn pana cand acestea sunt bine imbinate si crema arata neteda.

Utilizare: Luati periuta de dinti, amintiti-va ca trebuie sa fie o pensula cu fibre moi si ar trebui sa o utilizati numai timp de aproximativ trei luni, deci trebuie sa o schimbati atat de des incat dintii sa nu sufere. Puneti crema pe peria si periati timp de 5 minute, pentru remedierea efectului, faceti acest lucru de trei ori pe saptamana pana cand tartrul dispare din dinti, apoi faceti-l sa-l utilizati o data pe saptamana pentru a va mentine dintii fara tartru.loading...

Adauga un comentariu