Software & Hardware

Tastatura Gboard va fi disponibila si pentru Android

Publicat: 18 mai 2016

Google a lansat zilele trecute o tastatura pentru iOS care a fost foarte bine primita de specialisti si utilizatori. Gboard include un buton „G” care integreaza serviciul Google Search direct in aplicatia de tastatura.
 
Asta inseamna ca utilizatorii nu trebuie sa iasa din Gboard pentru a cauta ceva relevant. In mod natural, utilizatorii de Android s-au intrebat cand aplicatia va fi disponibila si pentru acest sistem de operare, dezvoltat de Google.

Se pare ca asteptarea nu va fi lunga. Compania a anuntat ca tastatura va fi disponibila in curand si in versiune pentru Android. „Lucram chiar acum la cea mai buna modalitate de a integra aceeasi functionalitate in Android”, a declarat Bri Connelly, care face parte din echipa Gboard. Mai mult, Google lucreaza pentru a face aplicatia disponibila in mai multe limbi, un element esential pentru o tastatura de succes.
 
Desi integreaza Google Search, compania sustine ca aplicatia nu colecteaza date despre utilizatori in afara unor statistici anonime care ii permit echipei sa imbunatateasca produsul. Mai mult, Google sustine ca expresiile si cuvintele pe care tastatura le memoreaza pentru a oferi predictii sunt stocate local, pe dispozitivul pe care este instalata Gboard.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit