Magazin

Tatal Andreei Balan ia atitudine si o apara pe cantareata! Vezi cum a afectat-o despartirea de Keo pe fiica lui

Publicat: 13 mai 2014

Despartirea anului continua sa faca valva in luea vedetelor. Intre Keo si Andreea Balan nu mai e cale de impacare.

In timp ce tatal lui Keo a declarat, acum cateva zile, ca nu s-a bagat deloc in relatia fiului sau cu blondina, Sandel Balan, tatal lui Keo, spune ca nu prea il cunoaste pe Keo.

Barbatul sustine ca Andreea nu a fost deloc afectata de aceasta despartire din punct de vedere profesional, deoarece acum are la fel de multe concerte ca si inainte.

„Concertele şi evenimentele Andreei sunt la fel ca până acum. Nu e afectată cu nimic, mai ales pe plan profesional. A menţionat asta şi impresarul ei într-o emisiune. Va trece peste această întâmplare. Toată lumea căreia i s-a cerut părerea a vorbit foarte frumos despre Andreea. Că e serioasă, harnică, punctuală, îşi vede de munca ei şi nu se pierde în fleacuri”, a declarat barbatul pentru ziarul Ring, citat de cancan.ro.

Cat despre Keo…Salndel Balan nu prea are ce sa spuna, pentru ca nu il cunoaste foarte bine. In schimb, are mare incredere in deciziile pe care le ia fiica lui. „Andreea este destul de înţeleaptă încât să gestioneze această poveste de viaţă după opt ani de relaţie. Ea ştie cel mai bine ce decizii trebuie să ia în continuare. Noi, ca părinţi, suntem cu sufletul lângă ea şi o sprijinim din toate punctele de vedere, indiferent ce decizii ia. A fost crescută să fie o luptătoare. Andreea este o femeie puternică. Eu nu îmi permit să îmi dau cu părerea despre Keo. Nu îl cunosc suficient de bine încât să vorbesc la adresa lui”, a incheiat parintele cantaretei.loading...

Adauga un comentariu