Eveniment-Social

Tatal barbatului care si-a ucis fiica de 5 ani a murit

Publicat: 01 nov. 2012
Tatal barbatului de 42 de ani din localitatea ieseana Solesti care si-a ucis fetita cu o sapa, suparat ca sotia l-a parasit si a plecat in Italia, a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Barbatul, care avea leziuni cerebrale grave, nu iesise din starea de coma, prognosticul medicilor fiind inca de la inceput extrem de rezervat.
Acum o saptamana, Vasile Larion a intrat val-vartej in casa parintilor sai si si-a luat fiica de 5 ani in brate. A amenintat ca o omoara, moment in care bunicul a sarit sa-si salveze nepoata. Larion a pus mana pe sapa si si-a lovit parintele in cap, apoi s-a intors catre micuta de 5 ani si i-a aplicat si ei doua lovituri in cap cu muchia sapei. Speriat la gandul ca si-a distrus familia, agresorul a fugit pana la sosea si s-a aruncat in fata unei masini. Numai inspiratia de moment a tanarului de la volan l-a salvat pe criminal.


loading...

Comentarii
  • chiar ca despre acest caz nu se poate face nici un comentariu. este strigator la cer ca un om caresia asumat raspunderea ca impreuna cu sotia sa sa aiba impreuna acest copil pina la urma ii hotaraste sfirsitul zilelor si inca ce sfirsit. greu de comentat ce avut acest om in cap cind a pus la cale aceasta nenorocire.

Adauga un comentariu