Magazin

Tatal ei a oferit 50.000.000 de EURO barbatului care o va lua de nevasta. Uite cat de frumoasa este si de ce nimeni nu va lua banii

Publicat: 20 aug. 2016

Numele magnatului Cecil Chao din Hong Kong a facut inconjurul lumii dupa ce acesta a declarat este dispus sa plateasca 50 de milioane de euro barbatului care se va casatori cu fiica lui, Gigi, dupa ce a aflat ca este lesbiana.
„Nu imi pasa daca el este bogat sau sarac. Singurul lucru care conteaza este sa fie generos si bland”, a declarat omul de afaceri in varsta de 76 de ani. 
Barbatul nu a putut sa accepte faptul ca fiica lui are o alta inclinatie sexuala si care s-a gandit ca prin bani va reusi sa o schimbe pe aceasta.
Ce s-a intamplat insa cu Gigi de atunci si pana in prezent si, mai ales, cum arata ea acum, dupa ce a beneficiat de atat de multe mediatizare? 
Mai increzatoare ca niciodata, femeia in varsta de 33 de ani acorda acum interviuri peste interviuri si ii ia chiar apararea celui care a incercat sa o vanda
„A fost pur si simplu modul tatalui meu de demonstra cat de puternic si influent este el din punct de vedere social. Sunt sigura ca intentiile lui au fost bune, numai ca media a interpretat totul gresit si a facut din tantar armasar. Tati crede ca societatea nu ma va accepta daca sunt lesbiana si acesta a fost modul lui de a-si arata grija parinteasca fata de mine. Ma simt chiar norocoasa sa am un tata ca el”, a specificat Gigi intr-un interviu acordat revistei Hong Kong Tatler.
Amuzata chiar de toate situatia, Gigi a povestit cate lucruri bizare i s-au intamplat de la aparitia stirii in intreaga lume.
„Un barbat mi-a scris o scrisoare de 15 pagini in care incerca sa ma convinga ca el a creat pamantul si ca poate face previziuni reale despre viitor”, a spus ea amuzata.
In plus, a primit o cerere in casatorie de la fosta dublura a actorului George Clooney, un cadou cu un „leac pentru lesbianism”, iar o femeie din China l-a oferit pe propriul ei sot drept candidat pentru a-i deveni partener lui Gigi.
Mai mult decat atat, un barbat i-a scris zi de zi, timp de cinci luni, ce fantezii sexuale are cu ea, iar tatal ei a obligat-o sa circule cu elicopterul pentru a-i evita astfel pe oamenii care o batjocureau.
„Exista totusi si un aspect pozitiv al mediatizarii pe care am primit-o: am devenit imaginea tuturor persoanelor gay din China. In tara noastra este foarte greu sa ai o alta orientare sexuala, iar eu le demonstrez ca trebuie sa fie puternici si sa nu se rusineze de ceea ce sunt”, a declarat ea.
Gigi are o partenera stabila de 7 ani si a semnat chiar documentele de uniune civila cu aceasta in cadrul unei ceremonii organizate in Franta. Ea va continua sa incurajeze persoanele gay din tara natala si spune ca nu va lua in seama cererile in casatorie venite de la barbati.

Adauga un comentariu