Cancan ultimă oră

Tatăl Gabrielei Cristea, grav bolnav. Aceasta refuză să îl lase să-și cunoască nepoatele

Publicat: 15 aug. 2020
Gabriela Cristea și tatăl ei

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoarea din România, a luat o decizie șocantă în ceea ce îl privește pe tatăl ei. Prezentatoarea a decis să nu îl lase pe tatăl ei, Eugen să își vadă cele două nepoate.

Gabriela Cristea îi neagă dreptul tatălui său de a-și cunoaște nepoatele. Bărbatul e grav bolnav

Relația conflictuală dintre tatăl Gabrielei Cristea și aceasta, pare că nu se sfârșește. Deși bărbatul este bolnav, prezentatoarea Tv refuză să-l lase pe tatăl ei să își vadă nepoatele. Conflictul dintre cei doi a pornit de pe vremea când Gabriela prezenta emisiunea matrimonială ”Noră pentru mama”. Mama acestea s-a stins din viață, iar vedeta a decis să nu meargă la înmormântare. Acest lucru l-am determinat pe tatăl ei să iasă public și să o denigreze pe fiica sa.

Acesta a acuzat-o că nu i-a vizitat niciodată și că de când a ajuns celebră, Gabriela nu i-am mai băgat în seamă.Acesta ar fi motivul pentru care bruneta nu îl lasă pe tatăl ei să își cunoască cele două nepoate. În urmă cu un an, Gabriela mărturisea pentru Acces Direct că nu își poate ierta tatăl pentru că a denigrat-o public.

”Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, susținea Gabriela.

Gabriela Cristea, relație imposibilă cu părinții ei

Gabriela Cristea a preferat să păstreze distanța față de părinții ei, în special de când a devenit cunoscută. Potrivit acesteia, cei doi părinți nu erau mândri că fata lor a apărut prima oară la tv, pe vremea când prezenta știrile sportive la Tele 7 ABC. Aceștia susțineau că femeile care apăreau la televizor sunt considerate femei ușoare.

Astfel, legătura dintre Gabriela și părinții acesteia s-a rupt de mai bine de 20 de ani. În prezent, singurul părinte rămas în viață a Gabrielei se luptă cu probleme de sănătate grave, dar vedeta pare că nu este dispusă să își ierte părintele. Eugeniu Cristea a suferit cinci infarcturi, iar în 2017 i-a fost amputat un picior, iar singura persoană care are grijă de el este partenera de viață, Pușa Miron.

Adauga un comentariu