Cancan ultimă oră

Tatăl lui Bebino rupe tăcerea! Ce a declarat?

Publicat: 17 ian. 2020

Scandalul celor două clanuri interlope, cel al „Ţiganilor” şi cel al „Sportivilor”, a îngrozit opinia publică din Bucureşti şi nu numai. Motivul pentru care cele două clanuri s-au războit este, aşa cum se zvonea deja, o sumă mare de bani care ar fi reprezentat o taxă de protecţie.

Despre acest lucru, mama lui Cezar, cel care l-a „tranşat” pe Bebino, a rupt tăcerea şi a spus cum stau lucrurile.

Cezar, bărbatul care, la finalul săptămânii trecute, a fost implicat într-o dispută sângeroasă cu „Bebino”, liderul „Clanului Sportivilor” din zona Berceni, s-a predat oamenilor legii. Acesta a fost adus de un motociclist, care face parte din grupul „Hells Angels”.

Interlopul Joe, tatăl lui Bebino rupe tăcerea, la scurt timp după ce fiul său a ajuns în spital din cauza lui Cezar Petcu, cunoscut tot sub porecla de Joe. Acesta este de părere că Bebino a fost victima unui complot și a povestit totul despre scandalul care a aruncat în aer lumea interlopă. Pentru spynews.ro, Joe a mărturisit că autorul atacului ar avea în spate un om extrem de puternic.

Mai mult, tatăl lui King Kong din Berceni susține că unul dintre adversarii fiului său s-a tăiat singur la gât, pentru a putea arunca vina, mai apoi, pe Bebino. Interlopul poreclit Joe este, de asemenea, revoltat pe modul în care au procedat oamenii legii, luându-l pe Bebino în arest, direct de pe patul de spital!

Sursa citată mai informează că interlopul din gruparea Sportivii crede că în spatele scandalului în urma căruia fiul său a ajuns la spital se află un puternic traficant de droguri ce beneficiază de protecția poliției.

BZI.RO a dat in exclusivitate imaginile cu BEBINO tăiat. Le puteti vedea aici loading...

Adauga un comentariu