Mozaic muzical

Tatal lui Beyonce sufera de cancer la san

Publicat: 04 oct. 2019

Mathew Knowles, tatal lui Beyonce, a dezvaluit ca sufera de cancer la san. Producatorul muzical spera ca, vorbind despre diagnosticul sau, va convinge mai multi barbati sa mearga sa isi faca testul si sa vorbeasca deschis despre aceasta problema.

Knowles, care a facut declaratiile in cadrul unui interviu pentru emisiunea „Good Morning America”, a spus ca a primit teribila veste in aceasta vara, dupa ce a observat pete de sange pe tricourile sale.

Diagnosticul l-a luat prin surprindere pe producatorul in varsta de 67 de ani.

„Dintre toate lucrurile de care m-asi fi putut imbolnavi, de ce sa ma imbolnavesc de asta? Din perspectiva unui barbat ma gandesc, „De ce eu?””, a povestit el.

Tatal lui Beyonce si Solange Knowles a afirmat ca se simte „foarte bine” dupa ce a fost supus unei operatii in luna iulie. Totusi, aceasta experienta i-a schimbat perspectiva asupra vietii, facandu-l sa renunte la alcool si sa faca mai des exercitii fizice.

„Tot restul vietii trebuie sa fiu mai constient si constiincios si o sa fac toate testele din timp”, a subliniat el.

De asemenea, el a dezvaluit ca familia sa i-a fost alaturi si ca toti si-au facut toate testele necesare.

Potrivit Fundatiei de Cancer la San din America, sub 1% din cazurile de cancer la san se dezvolta la barbati si doar unu din 1000 de barbati vor fi diagnosticati cu aceasta boala.

Pe de alta parte, Knowles a avertizat ca aceste cifre ar putea sa nu fie reale deoarece „nu sunt destui barbati care vor sa mearga sa se testeze”.

„Barbatii vor sa tina ascuns acest diagnostic deaorece ne simti rusinati – dar nu exista niciun motiv sa ne simtin asa. Sper ca prin faptul ca eu am dezvaluit asta azi mai multi barbati vor afla ca se poate supravietui acestui lucru, dar trebuie detectat din timp”, a subliniat Mathew Knowles.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit