Cancan

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat în tinerețe. Ce dezvăluiri a făcut mama Geta

Publicat: 23 nov. 2021
tatăl lui Culiță Sterp
Mama Geta a povestit recent că bărbatul ei a fost arestat pe când avea doi copii mici

Recent s-au aflat anumite detalii despre tatăl lui Culiță Sterp, bărbatul care are patru copii cu mama Geta, dar care nu s-a căsătorit cu aceasta. Mai mult, Nicolae Sterp nici nu mai este împreună cu mama copiilor săi, pe care a părăsit-o în urmă cu opt ani. Oricum, recent, mama lui Culiță Sterp a făcut anumite dezvăluiri din tinerețea ei, precizând și că bărbatul ei a fost arestat.

Mama artistului Culiță Sterp este un personaj simpatizat de către internauți grație sincerității sale. Femeia le-a povestit, într-un episod recent de vlogging, prin ce a trecut atunci când Nicolae Sterp, partenerul de viață și tatăl copiilor ei, a fost arestat. În acest video, mama Geta a depănat mai multe amintiri despre acea perioadă din tinerețe!

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat

Mama Geta a povestit că în tinerețe a avut o viață plină de încercări. Pe când era însărcinată cu al treilea copil, partenerul ei de viață a fost arestat și dus la penitenciarul „Poarta Albă”. Mama lui Culiță a povestit cât de greu i-a fost să aibă grijă de băiatul cel mare și Ileana, cei doi copii pe care îi avea deja, în lipsa tatălui lor.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță… Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate”, își amintește mama Geta.

Femeia a povestit că la acea vreme trăia în condiții foarte grele. Nu avea decât o bucătărie în care putea locui cu cei doi copii ai săi, căci restul casei era neterminat.

„N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse. Aveam, totuși, o bucătărie gata și acolo locuiam cu ei”, a povestit Georgeta Guțiu.

Mama Geta a trăit vremuri grele

În toată acea perioadă, în care mama Geta era și însărcinată, ea ținea legătura cu soțul arestat prin intermediul scrisorilor. În cele din urmă, după ce a născut al treilea copil, pe Geta, aceasta s-a hotărât să-și viziteze partenerul de viață care se afla după gratii. Așa se face că a plecat la drum cu toți cei trei copii. Mama Geta își amintește că a luat autobuzul din Hațeg până la Simeria. De acolo a luat un tren până la Constanța, unde se află penitenciarul „Poarta Albă”.

„Dacă Dumnezeu te ajută… Deci, nu știu, aveam un copil în brațe, ranița în spate, ceilalți doi de pantalonii mei. Că-ți spun și cum eram îmbrăcată, aveam un costum de blugi”, a spus mama Geta.

Mai mult, ea a povestit că la întoarcere nici n-a mai avut bani de bilet până acasă.

„Dar ce crezi, eu mai aveam bani să ajung până în Hațeg. Și ca să te descurci, în viața asta, faci orice, îți vin idei trăsnite. Am scos bilet doar până prin Prahova, pe undeva. A venit controlorul de vreo două-trei ori să-i arăt biletul, dar cu trei copii după, ce bilet să tot arăți? I l-am arătat o dată și gata”, a povestit femeia.

Cât despre relația cu fostul partener de viață, mama Geta a dat de înțeles că nu mai este loc de împăcare între ei. Recent, Culiță și-a vizitat tatăl pentru ca acesta să-și cunoască nepotul și spera într-o apropiere a părinților săi. Astfel, chiar dacă era dorită o împăcare între tatăl și mama lui Culiță Sterp, aceasta nu se va mai întâmpla…

Adauga un comentariu