Diverse

Tatal lui Irinel Columbeanu s-a stins din viata

Publicat: 16 sept. 2016
6
Tata lui Irinel Columbeanu s-a stins din viata, joi dupa-amiaza. Barbatul, in varsta de 92 de ani, era internat de cateva luni intr-un centru de batrani din Snagov.
Ion Columbeanu locuia intr-un centru de batrani, acelasi in care locuieste si Zina Dumitrescu. Tatal lui Irinel Columbeanu se adaptase foarte bine la azilul din Snagov, unde isi facuse si prieteni. Conform apropiatilor, fiul sau, Irinel Columbeanu, il vizita foarte des si avea o legatura destul de stransa cu acesta.
Inainte de a fi internat la azil, batranul Ion Columbeanu a refuzat in mai multe randuri sa se mute in luxoasa vila a fiului sau, Irinel, si a preferat sa locuiasca in apartamentul pe care in are in centrul Bucurestiului, impreuna cu personal care sa-l ajute.
De ziua lui de nastere, Irinel Columbeanu a publicat un mesaj pe Facebook, prin care a atras atentia ca tatal sau, Ion Columbeanu, traieste de ceva vreme la azil.
„Multumesc foarte mult si imi cer scuze ca practic nu am putut fizic si efectiv face fata si raspunde tuturor si fiecaruia dintre cei ce mi-au urat astazi la multi ani, pe diverse canale de comunicatie (Facebook, WhatsApp, SMS, e-mail, telefon, etc.), incercarile respective mancandu-mi practic toata ziua. 
Singurele persoane cu care am reusit sa ma vad fata in fata pana acum au fost fiica mea, pe care am luat-o intr-o fugã de la scoala si tatal meu, pe care l-am vizitat mai pe indelete la Caminul de Recuperare si Relaxare Snagov, unde se aflã in prezent si care a tinut si el sa-mi adreseze urmatoarea felicitare, pe care, chiar dacã, dar mai ales fiindcã, se apropie Ziua Copilului, o dedic tuturor pãrintilor si simt impulsul sã o impãrtãsesc cu Dvs”, a scris Irinel Columbeanu pe contul lui de Facebook, in urma cu cateva luni.
Adauga un comentariu