Secretele istoriei

Tatal lui Meghan Markle, noi declaratii dureroase! „Printesa Diana nu ar fi acceptat asa ceva, niciodata!”

Publicat: 29 iul. 2018
3

De mai bine de doua luni, Meghan Markle refuza sa ia legatura cu tatal ei, desi acesta este disperat si apeleaza la orice forma de „publicitate” pentru a-i atrage atentia.

Barbatul in varsta de 74 de ani a facut tot posibilul sa atinga corzile sensibile in Casa Regala si sa o faca pe Meghan sa reintre in contact cu el.

„Sunt foarte ranit pentru ca ea a taiat toate legaturile cu mine. Aveam un numar de telefon la care imi raspundea ea sau cineva din casa regala, dar dupa ce am dat primul interviu, acum nu-mi mai raspunde nimeni la acel numar de telefon. Este ziua ei pe 4 August si vreau sa vorbesc cu ea, dar nu am cum. Daca ii voi trimite o scrisoare, probabil va fi una dintre sutele pe care le va primi si nici nu o va vedea vreodata.” a declarat barbatul.

Batranul Thomas Markle a facut o serie de declaratii pline de tristete dupa ce si-a dat seama ca sansele ca el sa mai fie vreodata apropiat de fiica lui sunt foarte mici: „Poate era mai bine daca eram mort. Atunci toata lumea ar fi compatimit-o. Barbatii din familia mea rareori au trait peste 80 de ani, asa ca eu la cei 74 de ani ai mei as putea sa mor si maine. Nu mi-ar parea asa rau, am o filosofie budista despre moarte. Probabil ar fi mai usor pentru Meghan daca as muri. Dar sper totusi sa ne impacam, nu mi-as dori sa mor fara sa mai vorbesc cu ea”, potrivit Daily Mail.

Adauga un comentariu