Sport

Tatăl lui Novak Djokovic, vorbe „grele” despre Roger Federer! De unde a plecat totul!

Publicat: 12 apr. 2021
Tatăl lui Novak Djokovic vorbe grele despre Roger Federer De unde a plecat totul
Novak Djokovic și Roger Federer au avut de-a lungul timpului mai multe "contre"

Srdjan Djokovic, tatăl numărului 1 ATP, Novak Djokovic, a reluat criticile la adresa lui Roger Federer (7 ATP), cu care a mai avut polemici de-a lungul timpului.

Ce spune Srdjan Djokovic despre Roger Federer

Aversiunea lui Djokovic senior față de Roger Federer ar fi pornit în urmă cu 15 ani, când campionul elvețian l-ar fi criticat pe Nole.

„Acum vreo 15 ani, el mi-a criticat fiul când era încă foarte tânăr, avea poate 18 sau 19 ani. Eu știam că cineva va fi într-o zi mai bun decât el (decât Federer). Am spus, când Federer era nr. 1 mondial, că este un mare campion,. Dar, chiar dacă este un mare campion, nu este și un mare om”, a spus Srdjan Djokovic, invitat la o emisiune a unui post sârbesc.
Antipatia lui Srdjan Djokovic față de Federer este una mai veche. În vara anului trecut, el l-a sfătuit pe elvețianul Roger Federer, unul dintre principalii adversari ai fiului său, să se apuce de altceva. Federer, Djokovic și Rafael Nadal sunt foarte atenți în public să nu se critice prea mult, dar se pare că tatăl jucătorului sârb nu ține cont de acest „gentlemen’s agreement”.
Invitat la o emisiune a televiziunii sârbe Sport Klub, Srdjan Djokovic a fost întrebat:

„De ce credeți că Federer mai joacă la 40 de ani?” „Fiindcă nu acceptă că Djokovic și Nadal sunt mai buni ca el. Du-te la tine acasă, crește-ți copiii, schiază, fă ceva! Tenisul nu înseamnă totul în viață! Pentru fiul meu este doar o distracție. Federer este un mare rival pentru fiul meu, dar nu este destul de bun ca să fie comparat cu Novak”, a spus tatăl liderului mondial.
Adauga un comentariu