Cancan ultimă oră

Tatăl Mădălinei Manole este infectat cu COVID-19: Nu are pat liber la Terapie Intensivă!

Publicat: 03 sept. 2020
ALT=
Tatăl Mădălinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, este infectat cu COVID-19. Starea acestuia de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile.

Acesta ar trebui internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Prahova, dar acolo nu mai sunt paturi libere. Familiei i s-a propus transferul la un alt spital, dar a refuzat.

Tatăl Mădălinei Manole este infectat cu COVID-19

Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, a fost internat în această dimineaţă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. Starea sa de sănătate impune transferul pe secţia de terapie intensivă, însă la spitalul din Ploieşti, toate paturile de la ATI sunt ocupate cu alţi pacienţi.

Lui Ion Manole i s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, dar familia a refuzat transferul tatălui regretatei artiste, temându-se că acesta nu va rezista până acolo, pentru că drumul este lung iar spitalul din Focşani nu ar fi dotat suficient de bine.

Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar are neapărat nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Ce a spus la 10 ani de la dispariția Mădălinei

Ion Manole și-a plâns fiica la 10 ani de la decesul acesteia. Singura lui alinare este nepoțelul, Petru, în vârstă de 11 ani, pe care aceasta l-a lăsat în urma sa. Însă, Ion Manole susține că nu l-a mai văzut pe cel mic de la decesul Mădălinei Manole și că îi este foarte dor de el. Relația lui tatălui Mădălinei Manole cu soțul acesteia, Petru Mircea s-a răcit după decesul artistei.

„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: «Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?». A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, a declarat Ion Manole.

Ion Manole și-a pierdut și soția, pe Eugenia, în martie 2017. Mama Mădălinei Manole a murit de cancer pulmonar.

„Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a mai spus Ion Manole.

Fratele Mădălinei Manole vrea o anchetă proprie

Marian Manole, fratele regreteatei cântăreţe Mădălina Manole vrea să refacă ancheta pentru a afla dacă artista s-a sinucis.

Acesta a solicitat redeschiderea dosarul morţii artistei în încercarea de a afla dacă, într-adevăr, artista s-a sinucis. Ca sursă de finanţare, acesta strânge bani şi din donaţii pentru tot procesul care va urma, în căutarea adevărului.

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aştept să doneze oameni puternici, din ţară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole şi care vrea să ştie adevărul, poate să ajute, dacă vrea“, a declarat fratele cântăreţei.

Adauga un comentariu