Cancan

Tatăl Ralucăi Pastramă îi ia apărarea lui Pepe. „Este cea mai mare rușine posibilă!”

Publicat: 01 dec. 2020
Tatăl Ralucăi Pastramă îi ia apărarea lui Pepe
Tatăl Ralucăi Pastramă a fost șocat atunci când a aflat de presupusa aventură a fiicei lui

Acum, la câteva săptămâni după anunțarea divorțului, tatăl Ralucăi Pastramă îi ia apărarea lui Pepe după ce s-a zvonit că l-ar fi înșelat. Acesta consideră că este de neiertat ca femeia să-și înșele bărbatul. Mai mult, Nelu Pastramă se declară și rușinat de toată această situație…

După ce fiica lui a fost acuzată că l-a înșelat pe Pepe, Nelu Pastramă este de partea ginerelui său în scandalul momentului. Tatăl Ralucăi a avut o reacție neașteptată legată de divorțul prin care trece fiica sa. Bărbatul consideră că este de neiertat ca soția să fie infidelă.

Așadar, Nelu Pastramă nu este de partea fiicei lui în toată această poveste. Iar acest lucru s-a întâmplat după ce a aflat că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe în timpul unui weekend petrecut la munte alături de mai mulți prieteni.

Tatăl Ralucăi Pastramă îi ia apărarea lui Pepe

Pepe și-a dorit ca divorțul de Raluca Pastramă să fie unul în termeni amiabili, fără scandaluri. Nu mai că acest lucru nu a fost posibil, după apariția zvonurilor că Raluca l-ar fi înșelat pe cântăreț cu un bărbat din Qatar, medic stomatolog.

Tatăl Ralucăi a fost șocat atunci când a aflat de presupusa aventură a fiicei lui și a răbufnit. Afaceristul Nelu Pastramă susține că tot ce știa despre divorț era faptul că cei doi nu se mai înțelegeau și au ales să meargă pe căi separate. Însă acum, Nelu Pastramă este foarte supărat pe fiica lui, cu toate că Raluca susține că nu există nicio aventură. Omul de afaceri este nervos și rușinat de situația în care se află fiica lui.

La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. – pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a declarat o sursă apropiată familiei Pastramă.

Tatăl Ralucăi, un familist convins

Deși Nelu Pastramă a fost împreună cu numeroase femei de-a lungul timpului, niciodată nu și-a părăsit soția și copiii pentru altcineva și îi înțelege suferința lui Pepe. Va continua să fie alături de fiica lui, însă este în continuare supărat din cauza situației.

Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, a mai precizat sursa respectivă.

Pepe a fost acuzat de agresiune

Recent, Pepe a fost acuzat că a agresat-o fizic pe Raluca în incinta stadionului Dinamo, atunci când bruneta și-a dus fetițele la antrenamentul de tenis. Artistul susține că aceste acuzații nu sunt adevărate și că nu există probe care să dovedească vreo urmă de violență. Mai mult, Raluca Pastramă și-a retras plângerea.

Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic. A încercat să construiască niște probe pentru divorțul care urmează”, a precizat Pepe cu privire la presupusele lovituri.

Oricum, scandalul divorțului este abia la început, iar faptul că tatăl Ralucăi Pastramă îi ia apărarea lui Pepe îi dă speranțe acestuia în privința stabilirii custodiei asupra fetițelor…

Adauga un comentariu