Cancan

Tatăl Ramonei Bădescu are coronavirus. Vedeta e cu sufletul îndoit

Publicat: 10 nov. 2020
Ramona Badescu intr-o rochie neagra
Tatăl Ramonei Bădescu are coronavirus. Bătrânul în vârstă de 89 de ani trece prin momente extrem de grele

Tatăl Ramonei Bădescu are coronavirus. Bătrânul în vârstă de 89 de ani trece prin momente extrem de grele, iar distanţa Ramonei de el îi sfâşie sufletul. Vedeta așteaptă plină de îngrijorare și rezultatul testului făcut de mama ei.

Tatăl vedetei este internat în Spitalul Filantropia, din Craiva, la secția de cardiologie.

Tatăl Ramonei Bădescu are coronavirus

Chiar dacă este stabilită de mai bine de 30 de ani în Italia, distanța nu a afectat în niciun fel relația pe care o are cu părinții ei. În aceste momente însă, Ramona se simte neajutorată, tot ce poate face este să se roage ca tatăl ei să fie bine. Bătrânul a ajuns la spital din cauza stării precare de sănătate dar şi din cauza faptului că a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Starea bărbatului nu este una bună, iar din cauza pandemiei Ramona Bădescu este nevoită să rămână în Italia.

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu… Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas.” , a declarat Ramona Bădescu pentru Click.ro.

Momente grele pentru Ramona Bădescu

Cel mai emoţionant moment pentru Ramona a fost atunci când, cu ajutorul medicului care are grijă de tatăl ei, a putu să-i transmită câteva cuvinte acestuia.

„Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama. A făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. ”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click.ro.

Vedeta este îngrijorată și pentru mama ei, asta pentru că Liana Bădescu și-a făcut testul și urmează să primească rezultatul.

“Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a dat rezultatul, sperăm să fie negativ!”, a mai adăugat Ramona.

Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani

Ramona Bădescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. La 50 de ani și-a îndeplinit visul de a deveni mamă. Când credea că nu mai există nicio șansă și era prefătită să încerce fertilizarea în vitro, Dumnezeu a binecuvântat-o cu un băiețel.

Acum, vedeta se bucură din plin de toate clipele pe care le petrece alături de fiul ei, Ignazio, dar și de bărbatul care a făcut-o mamă.

Adauga un comentariu