Actualitate

Tatal si bunica Andreei Balan au participat la nunta artistei

Publicat: 16 sept. 2019

Andreea Balan s-a casatorit religios cu George Burcea, duminica, la Biserica "Sfanta Treime Dudesti" din Capitala. In aceeasi zi, artista a botezat-o pe Clara Maria, fetita pe care a adus-o pe lume in luna martie.

Zeci de apropiati, rude si prieteni, au fost alaturi de Andreea Balan si de sotul ei, George Burcea, in ziua nuntii. Bunica si tatal artistei au fost foarte emotionati cand au vazut-o in rochia de mireasa. Andreea s-a oprit si si-a luat bunica in brate.

Andreea Balan a fost condusa spre altar de Aurelian Temisan, nasul ei. George Burcea, sotul Andreei Balan, a intrat in biserica alaturi de nasa Monica Davidescu. Pe rochia de mireasa a Andreei Balan a fost brodat mesajul "Iti sunt inger pazitor". Chiar inainte de marele eveniment, artista a oferit detalii despre rochia pe care o va purta la marele eveniment.

"Rochia mea de mireasa spune povestea noastra in versurile scrise pe ea, in cuvintele aruncate din loc in loc, cuvinte care au patruns adanc in inima. Este brodata manual cu multa iubire si cand o port ma duce in lumea basmului si ma face sa ma simt cea mai frumoasa din lume", a spus Andreea Balan. La ceremonia religioasa a venit si colega de trupa a Andreei Balan, Andreea Antonescu, alaturi de fiica ei Sienna.loading...

Adauga un comentariu