Cancan ultimă oră

Tatăl Mădălinei Manole este internat în stare gravă la spital. Acesta este infectat cu noul coronavirus

Publicat: 05 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl Mădălinei Manole este internat în stare gravă la spital. Acesta este infectat cu noul coronavirus
Tatăl Mădălinei Manole

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu Coronavirus. El a fost intubat şi respiră ajutat de un ventilator mecanic. A ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc. În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, respiră în acest moment ajutat de un ventilator mecanic, iar următoarele ore sunt critice pentru evoluţia stării sale de sănătate, spun medicii. Fiul său, Marian Manole, spune că simptomele au apărut brusc şi starea sa de sănătate s-a înrăutăţit de la o oră la alta. Şi Marian Manole a fost infectat cu Covid-19 şi a stat aproape două săptămâni internat în spital. La el, infecţia s-a manifestat mai uşor şi a trecut cu bine peste acest necaz.

„Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici,pe pământ! Dacă tata nu va rezista,asta i a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună,acolo sus! Dar,tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător!”, este mesajul postat pe Facebook de fiul lui Ion Manole.

Pe 14 iulie, s-au împlinit 10 ani de când Mădălina Manole a murit. Solista de muzică uşoară s-a sinucis, la vârsta de 43 de ani.

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre Mădălina Manole: „Criminalii Mădălinei…”

Printre cei care și-au adus aminte că astăzi se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole s-a numărat și Dan Negru. Cu această ocazie prezentatorul TV a făcut o mărturisire cutremurătoare pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, mărturisire cutremurătoare la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

Îndrăgita solistă și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 2010, la vârsta de 43 de ani, chiar de ziua ei, după ce a băut pesticid. Astăzi, cei care au iubit-o și au apreciat-o pe Mădălina Manole s-au gândit la ea și i-au transmis un gând bun. Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în cinstea Mădălinei Manole în care îi acuză pe oamenii care au făcut parte din televiziunii în anii 18-49 că sunt criminalii artistei.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 și orice li se părea “old” sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook în descrierea fotografiei de mai jos.

Și Ștefan Bănică a ținut să-i aducă un omagiu Mădălinei Manole la zece ani de când nu mai este printre noi. Artistul le-a reamintit celor care au uitat că aceasta a fost o cântăreață extrem de îndrăgită, care a ales să plece dintre noi, chiar de ziua ei de naștere acum 10 ani.

„14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu