Local

Tavanul unui depozit s-a prabusit peste un hot de fier vechi – FOTO, VIDEO

Publicat: 02 nov. 2011

Un barbat de 56 ani, din Miroslava, a ajuns ieri la spital dupa ce tavanul unui depozit dezafectat s-a prabusit peste el. Petru Negru a mers cu doi prieteni sa fure fier vechi pentru a-l vinde. „A cazut. Am vrut sa trec pe aici, sa ma duc la depozitul ala si a cazut plafonul pe mine”, a spus ieri Petru Negru.

Trei echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi au mers sa-l scoata pe barbat de sub daramaturi. Acesta a fost transportat ulterior la spital. „Pacientul a fost diagnosticat cu politraumatism, suferind un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, policontuzionat, cu fracturi deschise la nivelul membrelor inferioare, fracturi costale si o contuzie toraco-abdominala. A fost stabilizat in UPU si transferat la Sectia de Neurochirurgie”, a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, seful Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, Iasi.

Cei care erau prin preajma au spus ca au auzit o bubuitura. Cand au ajuns la locul respectiv, barbatul tipa de sub daramaturi. Cazuse o grinda peste el. „E sotul meu! Era acolo dupa fier vechi. N-are pensie, n-are nimic. Voia sa-l duca sa-l vanda”, a spus sotia victimei printre lacrimi.
Grinda ii prinsese barbatului un picior, asa ca pompierii au reusit sa-l scoata usor. „Am fost solicitati sa intervenim pentru descarcerarea unei persoane surprinse de un tavan care a cazut. La fata locului am constatat ca era vorba de un barbat de 56 ani, care se deplasa prin acel grajd dezafectat. Un picior i-a fost prins de grinda”, a declarat ieri Vasile Timpau, din cadrul Detasamentului I Pompieri Iasi

Adauga un comentariu