Mozaic muzical

Tavi Clonda, acuzatie grava la adresa lui Cumpanasu, unchiul Alexandrei din Caracal!

Publicat: 13 aug. 2019
3

Tavi Clonda a facut o acvuzatie grava pe internet. Ce mesaj i-a transmis lui Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei din Caracal, dupa ce s-a aflat ca fata a murit.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de doar 15 ani care a fost ucisa de Gheorghe Dinca, a publicat pe pagina lui de Facebook un mnesaj in care anunta ca Alexandra este moarta, fapt confirmat si de testele ADN.

„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN????????. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…???. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret?????????”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina lui de Facebook.

Reactia halucinanta a lui Tavi Clonda
Daca majoritatea mesajelor au fost pline de compasiune, cel lasat de Tavi Clonda in dreptul postarii a lasat pe toata lumea fara cuvinte. „V-au cumparat”, a scris el, fara a da explicatii legate de ce a vrut sa spuna, de fapt. La prima vedere, pare o acuzatie grava la adresa lui Alexandru Cumpanasu, iar internautii au reactionat imediat.

„Ce comentariu nefericit!”, „Mai ai si doua fete…”, „Urat din partea ta!”, „Tavi Clonda, cum puteti gandi asa ceva?!”, „Mesaj fara bun simt”, sunt doar cateva dintre reactiile pe care le-au stranit cuvintele slui Tavi Clonda, sotul Gabirlei Cristea.
 

Adauga un comentariu