Celebritati

Tavi Clonda si Gabriela Cristea isi mai doresc un copil! Iata ce a spus doctorul

Publicat: 26 iun. 2019
6

Gabriela Cristea se simte o femeie implinita alaturi de familia ei, sotul Tavi Clonda si cele doua fetite, Victoria si Iris. Insa, nu exclud varianta de a aduce pe lume si cel de-al treilea copil. Mai mult decat atat, cei doi si-au facut bine temele, au consultat un doctor, iar acesta le-a dat ok-ul.

Gabriela Cristea a avut cateva probleme de sanatate atunci cand a incercat pentru prima data sa ramana insarcinata. Vedeta a apelat si la ferilizari in vitro insa acestea au fost in zadar. O minune a facut ca aceasta sa ramana insarcinata pe cale naturala si imediat dupa ce a nascut-o pe Victoria a ramas, din nou, insarcinata si a mai adus pe lume o fetita.

Vezi si: Gabi Cristea, despre perioada sarcinii pierdute: «Am simtit durerile facerii timp de 5 zile»

“Am invatat sa avem rabdare, credinta in Dumnezeu si sa ne iubim (n.r. in perioada in care Gabriela facea fertilizari in vitro). Si nu la primul obstacol sa renunti, sa fugi, e cel mai usor. Ma obisnuisem cu ideea ca nu vom avea copii. Doctorita i-a spus inainte sa nasca a doua oara: ne oprim! Cand am mers la o ecografie dupa ce a nascut i-a zis: daca vii sa-mi spui ca esti insarcinata nu intru in panica”, a spus Tavi Clonda.

Adauga un comentariu