Cancan ultimă oră

Tavy Puștiu a decedat. Manelistul și-a transmis moartea LIVE pe Facebook – VIDEO/ FOTO

Publicat: 16 aug. 2020

Un celebru manelist din Ploieşti şi-a transmis, live, moartea pe facebook! Maşina condusă de soţia cântăreţului a fost spulberată de un tren, chiar in momentul în care acesta se filma în timp ce asculta una dintre melodiile sale. Femeia este singura care a supravieţuit impactului, dar este internată în stare foarte gravă la spital.

Tavy Puștiu a decedat. Manelistul și-a transmis moartea LIVE pe Facebook

Cântăreţul Tavy Puştiu, în vârstă de 29 de ani, se afla în dreapta soţiei sale când maşina condusă de tânără a fost lovită în plin de trenul de pasageri. Din primele informaţii, se pare că femeia de 24 de ani nu s-ar fi asigurat la trecerea la niveul cu calea ferată din zona Obor, din Ploieşti.

Soţul ei a fost cel care văzut trenul venind, însă a fost prea târziu. Automobilul, aproape dezmembrat în urma impactului, a fost târât cale de câţiva metri. Martorii au sunat imediat la 112. Pentru Tavy nu s-a mai putut face nimic. Soţia lui era însă în viaţă. A fost transportată în stare gravă la spital.

Interpretul făcea parte dintr-o formaţie din Ploieşti, cu care cânta în localurile din oraş, sau la diverse evenimente.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Tatăl celebrului manelist Liviu Guță, Marin, a decedat

Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de cântăreț pe propria lui pagină de socializare.

Doliu pentru un manelist celebru din România! Lacrimi și durere fără margini
Liviu Guță, cunoscut și ca Liviu Cătălin Mititelu, trece printr-un adevărat coșmar după ce tatăl său a trecut în neființă. Manelistul a făcut anunțul morții tatălui său pe propria sa pagină de Facebook cu un mesaj cutremurător. ”Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a fost anunțul lui Liviu Cătălin Mititelu.

Liviu Guţă s-a născut în Braşov, dar a renunțat la orașul natal pentru a se muta într-un cartier rezidenţial de pe lângă Bucureşti. Chiar și așa, celebrul cântăreţ de manele nu pierdea nicio ocazie pentru a merge să își viziteze părinții.

Liviu Guță, foarte legat de tatăl și mama lui

„Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune ”, spunea Liviu Guţă în urmă cu ceva timp. În plus, manelistul recunoaşte că, adeseori, când ajunge acasă îi cere mamei sale, Victoria, să îi pregătească mâncarea favorită.

„Mama face o lasagna senzaţională, e răsfăţul meu când merg la Braşov şi am poftă de ceva bun. Ca să nu mai vorbesc de ciorbe, că îmi plouă acum în gură”, mai spunea Liviu Guță.

Tatăl lui Liviu Guță a fost boxeur
Pe de altă parte, a recunoscut că tatăl său, Marin, a fost cel care i-a arătat drumul în viaţă. „Tata a fost boxeur, aşa că era foarte riguros. Nu a fost un dur, nu îmi amintesc să îmi fi luat bătaie în copilărie, dar îmi era teamă de el când spunea ceva. Îl ascultam cu sfinţenie, dar acum nu îmi pare rău. Am învăţat multe de la el mai ales când vine vorba de respectarea cuvântului dat. La el, vorba e vorbă, e mai tare decât un contract semnat”, mai spunea Liviu Cătălin Mititelu.

Comentarii
Adauga un comentariu