Magazin

Taxi a lansat Imnul Protestului din Romania – VIDEO

Publicat: 19 ian. 2012
1

Trupa Taxi a uploadat un nou cantec pe Youtube in care «trateaza» problemele cu care tara se confrunta. Dan Teodorescu, solistul formatiei, a marturisit ca prin aceasta piesa isi propune sa ajute Ministerul Turismului sa promoveze tara in lume. Cantecul se numeste „Strada mea c-un singur bec” si este despre autostrazile, care nu sunt, padurile pe cale de disparitie, Rosia Montana, Vama Veche, Delta Dunarii, cat si despre sistemul medical de urgenta. „Este un cantec prin care vreau sa promovez turismul romanesc si investitiile straine in Romania!”, a spus ironic Dan Teodorescu.

Comentarii
  • Fara ironie, ar trebui sa promovati investitiile straine in Romania, pt ca ele sunt viitorul. Cu atitudine xenofoba, o sa ramanem mereu la coada Europei!

  • Da. este si despre Rosia Montana. Dar nu e prea informat domnul Teodorescu despre subiect.Inteleg ca a vrut sa fie pe trend cu Rosia Montana, dar ii zic, ca sa stie, nu o sa fie mai multa cianura. Ea se foloseste in circuit inchis, va avea o concentratie de 2 ori mai mica decat maxima admisa de Uniunea Europeana si ceea ce va ajunge in iazul de decantare va fi baubil.

  • Taxi arata vocea protestatarilor, care numai de cianura stiu sa vorbeasca si canta exact cam ce scandati voi in piata. Cred ca Dan Teodorescu este destul de intelept incat sa se fi informat inainte de a scrie piesa. Daca da, atunci e clar o ironie la adresa ONGistilor. Ca orice se documenteaza, macar putin, pe marginea acestui subiect, stie ca aceasta substanta este periculoasa doar in concentratii mari, ceea ce la RM nu va fi cazul.

  • e un cantec fain. Ma deranjeaza partea cu Rm,pt ca stiu ca beneficiile din acest proiect sunt importante si ca avem nevoie de ele.Dar poate stie domnu’taxi mai bine! o fi platit de cineva sa fie contra?

  • E tragic cu ce se intampla in Romania, mai ales cand ne opunem investitiilor si ne blocam in fata cuvantului „cianura”, desi nu avem de ce sa ne facem griji. Civilizati-va, oameni buni si domnule solist! Oare de ce o folosesc in minerit tari ca Noua Zeelanda, Suedia sau Finlanda? ca ei sunt mai deschisi si mai destepti, mai civilizati? Ia ganditi-va la asta!

Adauga un comentariu