Eveniment-Social

Taximetristi fara atestat prinsi pe strazile din Iasi

Publicat: 10 sept. 2014
1

În aceasta perioada, angajatii municipalitatii din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au demarat o actiune de verificare a autorizatiilor privind efectuarea transportului în regim de taxi, dar si a modului in care taximetristii respecta sau nu prevederile legale. In urma controalelor efectuate de catre politistii locali in randul taximetristilor s-a constatat ca unii dintre acestia isi desfasoara activitatea fara a detine atestat profesional, asa cum impune legea.

Numitul V. V., de 41 ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional conform Legii numarul 38 din 2003, privind transportul în regim de taxi si în regim de închiriere, cu amenda în valoare de 1.000 lei, deoarece a fost depistat pe strada Sulfinei în timp ce efectua transport de persoane în regim taxi, iar la controlul efectuat nu a prezentat certificatul de atestare profesionala„, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Având în vedere ca tot mai multe persoane au sesizat ca sunt nemultumite de conduita taximetristilor în trafic, autoritatile vor continua actiunile de control pentru a fi asigurat un serviciu de taximetrie în siguranta si cu respectarea legislatiei.

Citeste si: Seful politiei tremura in fata lui. Cum a distrus acest smecher cea mai cunoscuta afacere din Iasi – FOTO

Adauga un comentariu