Local

Taximetristi fara atestat si urmariti national, prinsi pe strazile din Iasi

Publicat: 08 dec. 2015
1

Politistii locali au aplicat 129 de sanctiuni contraventionale în valoare de 22.835 lei pe parcursul a trei zile. Dintre acestea, 23 de sanctiuni, cu valori cuprinse între 100 si 1.500 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 29 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi.

„Numitul V. P., de 20 ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 300 lei, conform Legii 61 din 1991, privind nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, deoarece a fost depistat în dreptul pietei agroalimentare Nicolina, în timp ce profera cuvinte si expresii jignitoare la adresa altei persoane”, au precizat oficialii Politiei Locale Iasi.
În acelasi context, angajatii municialitatii au actionat pentru fluidizarea traficului rutier, ocazie cu care 56 de conducatori auto au fost sanctionati contraventional privind circulatia pe drumurile publice. „Numitul M. S., de 39 de ani, domiciliat în judetul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 1.000 lei, conform Legii numarul 38 din 2003, privind transportul în regim de taxi si în regim de inchiriere, deoarece a fost depistat pe strada Carpati în timp ce efectua transport de persoane în regim taxi, iar la controlul efectuat nu a putut prezenta certificatul de atestare profesionala”, au mai precizat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

De asemenea, patrula mixta formata dintr-un agent de politie din cadrul Sectiei a V-a Politie si un politist local, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Cetatuia, a depistat-o pe S. P. L., de 35 ani, domiciliata în municipiul Iasi, pe numele careia era emis de catre Tribunalul Iasi, un mandat de executare a pedepsei. Politistii au procedat la retinerea si introducerea acesteia în Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Comentarii
  • cel mai spagar si santajist politist rutier este dan paulet c,u,r, nataflet care sa tot saturat sa fie hingher de iepuri la frontiera care pt o spaga sa transferat la rutiera inventind reguli noi de circulatie escrocind si santajind soferi nevinovati bagind mina adinc in buzunarul lor profitind de haina statului ALOOO DGA

Adauga un comentariu