Eveniment-Social

Taximetristii care blocheaza statiile de autobuz, amendati

Publicat: 10 iun. 2014
1

Soferii de taximetre dau mari batai de cap celorlalti participanti la trafic. Comportamentul taximetristilor atrage multe critici dure din partea pietonilor, dar si a celor care folosesc transportul public, care ii acuza pe soferii de taxi ca opresc in statiile RATP, pe trecerile de pietoni sau chiar in autogari, iar astfel ingreuneaza traficul rutier. Politistii locali au inceput o campanie de sanctionare in cazul acestor soferi nedisciplinati. 

„Numitul B. D., de 29 de ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 340 de lei si trei puncte penalizare conform OUG, numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice, deoarece a stationat neregulamentar cu autoturismul, echipat taxi, pe strada Strapungere Silvestru, în dreptul Autogarii Transcodreanu, în zona de actiune a indicatorului rutier «Oprirea interzisa», fapt ce a determinat blocarea unei benzi de circulatie si îngreunarea traficului rutier”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

De asemenea, în urma activitatilor desfasurate pe parcursul zilei de 9 iunie, politistii locali au aplicat 73 de sanctiuni contraventionale în valoare de 6.320 de lei.

Citeste si: Politist local din Iasi batut cand facea piata cu parintii

Citeste si: Peste 6.000 de semnaturi stranse pentru replantarea teilor pe Stefan cel Mare

Comentarii
  • mai lasati vrajeala cu amenzile a-ti prins doi,trei si cu restul gandacilor galbeni care nu respecta nici-o regula ce facem?ar trebui sa-i eliminam noi de pe strada!inputiti si marlani cat incape!

    • poti sa o mai spui o data……dar cand blocheaza cate 2-3 benzi de circulatie pentru ca trebuie sa stea de vorba din masina sau schimba banda de mers fara sa se asigure sau sa semnalizeze , sau agreseaza participantii la trafic pentru ca ei au impresia ca le-a cumparat ma-sa strada….oare de ce nu ii vede nimeni

  • ma buseste rasul!! in fiecare zi in trafic vad marlani care parcheaza in statia de autobuz ca se duc sa isi ia tigari sau flori la nevasta… lasa masina la dublaj in Dispecer ca se duc la posta …. intorc pe linie continua ca se grabesc sau forteaza semaforul… dar cu toate astea va curg balele aici la fiecare rticol cu taximetristi si va dati MARI CORECTI in trafic…. uitati-va in oglinda…. macar odata pe zi sunteti si voi TAXIMETRISTI prin ceea ce faceti in trafic… asa ca nu va mai plangeti degheaba ca MIZERIA din trafic o reprezinta marea majoritate …. de asta va ridica masinile de la SRI sau ramaneti fara permis cannd veniti de la Podul Iloaiei … asa ca cu tot respectul HAI SICTIR

Adauga un comentariu