Local

Taximetristii ieseni, luati la verificari de politie

Publicat: 08 aug. 2013
1

In cursul zilei de ieri, in intervalul orar 12:00 – 14:00, o actiune de control a fost derulata de politistii ieseni, care a avut ca scop prevenirea si combaterea activitatilor ilegale conduse de taximetristi. Actiunea a fost derulata punctual, in orasul Targu Frumos, fiind aplicate 15 sanctiuni, in valoare totala de 2.580 lei. De exemplu, un sofer de taxi, in varsta de 22 de ani, a primit o amenda de 500 de lei, dupa ce a fost prins ca nu avea pusa in functiune lampa taxi pe pozitia „ocupat”.

Comentarii
  • Taximetristii?, cei mai avari si lacomi dupa bani.Cei mai prosti in a conduce, nu conteaza ca esti la semafor, nuti acorda prioritate in trafic, iti taie calea, deci un pericol public pentru cetatenii tarii.Oare nu se gaseste si pentru ei o lege ,ca sa nu mai faca aceste abuzuri pin la urma in trafic?????.A ajuns tot prostul taximetrist si in special oamenii puturosi care nu le-a placut munca cinstita.Peste tot unde te urci dai numai de ghertoi , tigani, mosnegi trecuti si pensionari care au fost pin acum pleava tarii, putori imputite,javre.Eu ii f-u-t in git pe toti taximetristii caci sunt in aceiasi oala cu rahat.Asa deci mu-ie taximetristilor din toata romania muieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

  • didi si daca ti-as spune ca am cel putin un masterat si ca vb trei limbi straine in timp ce tu faultezi cratima flagrant si romaneste vorbind esti analfabeta … eu sunt taximetrist si tu doar o frustrata fara loc de munca si fara diploma care se aventureaza pe aici sa se dea in spectacol…. toti injura taximetristii…. dar mai mult de jumatate din ei nici macar nu au vazut cum arata o diploma de facultate…si se dau rotunzi pe cand limba romana ii da de gol…. daca vrei sa te dai mai mult decat esti… invata macar sa te exprimi la nivelul minim cerut ca sa pari o persoana coerenta

Adauga un comentariu