National

Taximetristul care a JEFUIT si a AGRESAT o tanara, RETINUT de politisti

Publicat: 10 mart. 2015
1
Un barbat de 35 de ani, banuit de comiterea infractiunii de talharie si agresiune sexuala asupra unei tinere de 23 de ani, a fost retinut luni de politisti. Saptamana trecuta, tanara a facut o plangere la Politie. Ea a povestit ca a fost agresata sexual si talharita de un taximetrist. Din investigatiile efectuate de politisti imediat dupa ce a fost depusa plangerea, precum si pe baza datelor obtinute din audierea mai multor persoane, a fost identificat si retinut un barbat de 35 de ani, care, pana in urma cu putin timp, a activat ca taximetrist.
Acesta a fost audiat, iar din coroborarea declaratiei acestuia cu probele obtinute pe parcursul cercetarii s-a reusit recuperarea telefonului mobil, a gentii, precum si a unei parti din bunurile aflate in interior ( produse cosmetice), descrise de partea vatamata in plangere, anunta politistii intr-un comunicat de presa. Politistii au precizat ca, din investigatiile facute, a rezultat ca barbatul, la momentul incriminat, activa ca taximetrist la o alta firma decat la cea la care s-a facut referire in plangerea persoanei vatamate. Victima a povestit ca agresorul este taximetrist la SPEED TAXI.
Cercetarile sunt continuate de Politia Capitalei sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie in forma calificata, cu barbatul in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.
Adauga un comentariu