Eveniment-Social

Taximetristul care si-a violat clientele a fost condamnat din nou

Publicat: 11 apr. 2012
1

@ Unul dintre cei mai periculosi taximetristi din Iasi a fost condamnat ieri de judecatori pentru ca si-a batut un coleg @ Antonio Hustea avea de executat cinci ani de puscarie pentru ca violase o clienta, o studenta care i-a cerut sa o duca acasa

Ieri, magistratii de la Judecatoria Iasi au decis condamnarea lui Antonio Gabriel Hustea, taximetristul devenit celebru dupa ce si-a violat doua cliente, la executarea unei pedepse de sase ani de inchisoare. Acum, judecatorii l-au pedepsit cu un an de inchisoare pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava. Prin contopirea cu pedeapsa de cinci ani pentru viol, barbatul va sta dupa gratii sase ani.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, Antonio Gabriel Hustea este acuzat ca, pe 4 decembrie 2010, a batut un coleg. Incidentul a avut loc in zona Garii, atunci cand cei doi taximetristi incercau sa faca rost de clienti. Petru Popa a gasit un client cu care se plece in cursa, iar Antonio Hustea s-a enervat si a inceput sa-l loveasca. Popa a suferit o fractura la glezna, pentru care a avut nevoie de 100 de zile de ingrijiri medicale. La audieri, Hustea a declarat ca victima a cazut pe gheata si ca nu are nici o vina cu privire la ceea ce s-a intamplat. Acesta se afla in executarea unei pedepse de cinci ani de inchisoare in dosarul de viol.

Pana acum, pe numele lui Antonio Gabriel Hustea au fost dovedite doua violuri: unul comis in anul 2004, fiind vorba de o studenta de la Medicina, si unul comis in 2007, impotriva unei studente de la Universitatea Al. I. Cuza. Ambele povesti sunt extrem de dureroase. In cazul celui de-al doilea viol dovedit, drama a fost cu atat mai mare cu cat oamenii legii nu i-au dat crezare victimei. In prima faza, in momentul in care a mers la Politie sa reclame ca fost violata, tanara a fost trimisa acasa, spunandu-i-se ca este greu de dovedit ceea ce a reclamat. Potrivit anchetatorilor, violul a fost comis pe 15 iunie 2007. Fata, care atunci avea 19 ani, a petrecut alaturi de colegi si prieteni intr-un club din Iasi, dupa care a plecat catre casa. Colegii au condus-o pana la taxi in jurul orei 1.00. Nimeni nu banuia ce urma sa se petreaca. In momentul in care a ajuns in zona in care clienta trebuia sa coboare, in Nicolina, taximetristul a accelerat, conducand cu peste 100 km/h pana in apropiere de localitatea Mogosesti. Acolo a parcat langa padure si a obligat-o pe fata sa se dezbrace. Vazand ca Politia nu face nimic, fata a inceput singura o ancheta pentru a-l descoperi pe agresor.

Comentarii
  • – Blaturi la greu ! Unii dintre actualii p_l_t_s_i parca ar fi selectati din lumea interlopa…
    – Apropos, pe zona cuprinsa intre Gara si Rapa Galbena iar au aparut portofele si posete (golite)…si cam stim din ce cauza! Din partea organelor abilitate inca nu s-a sesizat nimeni ? Nu se mai iau masuri specifice ?
    – Radio Erevan comenteaza ca au fost trimisi cam multi la instructaj, in vederea bunei desfasurari…a alegerilor !?!

Adauga un comentariu