National

Te trezești la ora 3:33 noaptea? Ce ar putea însemna acest lucru

Publicat: 24 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Te trezești la ora 333 noaptea Ce ar putea însemna acest lucru
Trezitul la ora 3:33 noaptea este asociat de cele mai multe ori cu fenomenele paranormale

Ți s-a întâmplat să te trezeșți noaptea și să te uiți la ceas iar acesta să-ți indice ore fixe? Sau mai mult decât atât, ora indicată să aibă aceleeasi cifre cum ar fi ora 3:33? Ei bine, daca ești unul dintre acele persoane care s-a confruntat măcar o dată cu acest lucru, și nu ai găsit vreo explicație până acum, în rândurile de mai jos vom încerca să explicăm aceste coincidențe de oră.

De cele mai multe ori, cei care se trezesc noaptea la aceeași oră acuză faptul că nu mai pot adormi până dimineața, făcând astfel o noapte albă. Specialiștii din domeniul paranormalului au arătat de-a lungul timpului că intre ora 3 și 4 dimineața se petrec anumite fenomene inexplicabile, fenomene asociate de obicei cu demonii și spiritele blestemate. Tot ei mai spun că în acest interval orar, sufletele celor morți umblă nestingheriti din cauza faptului că Porțile Iadului se deschid iar cei care au plecat pe lumea cealaltă neîmpăcăți se întorc în lumea noastră și bântuie până ce își găsesc liniștea. Apogeul maxim este atins, conform specialiștilor din domeniu, fix la ora 3:33, adică intensitatea este maximă la această ora. Pentru că am văzut că ora indică aceleeasi cifre, imediat ne vom adresa un semn de întrebare. Ei bine, cunoscătorii în paranormal asociază aceasta oră că fiind Ora Diavolului.

Și asta nu e tot! Daca mai sus am încercat să explicam acest fapt din punct de vedere al celor care cred în superstititii, ar exista totuși și niste explicații din punct de vedere medical. Mai exact, specialiștii au demonstrat faptul că ora la care te trezeșți poate da inclusiv indicii clare despre problemele de sănătate pe care le-ai putea avea.

Ce înseamnă dacă te trezești la ora 3:33 noaptea

Aproape de fiecare data când oamenii se trezesc noaptea intre orele 3 și 4 au povestit că au simțit mai multe fenomene paranormale, inexplicabile, în interiorul încăperii. Cei mai mulți au spus că în aceste momente s-ar instala o stare de paralizie, sau de ce nu, una de disconfort, mai ales că te trezestii brusc dintr-un somn adânc. Alții au povestit că au simțit prezenta unor spirite în locuință, fenomen alimentat de un val de frig brusc care s-ar instala în casa în ciuda faptului că este cald în încăpere. Evident, în aceste clipe, oamenii sunt pătrunși de o teamă teribilă, aproape palpabilă care de cele mai multe ori te lasă fară respirație.

Ezoteristii spun că aceste fenomene stranii se petrec mai ales la ora 3:33, de aceea o numesc și Ora Diavolului sau ora timpului mort. Chiar dacă specialiștii au încercat să explice acest lucru din punct de vedere științific, totuși acest lucru rămâne fară un răspuns logic. Ani la rând s-au făcut studii cu privire la acest lucru iar specialiștii au constatat că evenimentele stranii s-au petrecut în proporție covârșitoare la ora 3:33. De aici și explicația că în acele minute timpul își suspendă existența, iar visele și trăirile au loc într-un alt timp, într-o oră moartă și ea, sau cum se mai spune, timpul întră în moarte clinică. Cei mai superstițioși dintre oameni spun că ora la care te uiți la ceas indică ceva despre persoana pe care o iubești și nu vor crede în aceste explicații legate de misticism și spirite rele.

Așadar, indiferent de ce părere ar avea fiecare, momentul cu cea mai mare încărcătură mistica rămâne punctul culminant atins de ora 3:33.

Ce trebuie să faci să eviți trezirea intre orele 3 și 4 dimineața

Daca ezoteristii ne-au explicat că trezitul între acest ore ține de misticism, totuși acest lucru se poate explica și din punct de vedere medical. Investigațiile arată că în acest interval orar sistemul imunitar este unul vulnerabil iar cei cu o sensibilitate neuronală mai aparte sunt predispuși la așa ceva. Mai mult decât atât, organismul ne arată că este unul slăbit, persoana în cauza fiind una stresată. Așadar, stresul vieții cotidiene și stilul de viață dezechilibrat conduce la acest lucru. Medicii spun că toată noaptea creierul nostru rămâne activ, în ciuda faptului că restul corpului se odihneşte. Mai mult, ora 3:00 este şi cea la care ficatul se detoxifiază utilizând glicogenul. În situaţii de stres, nu există suficient glicogen pentru o detoxifiere normală, astfel încât glandele suprarenale sunt silite să producă adrenalină, intervenid agitația, de aici și trezitul brusc dintr-un somn adânc.

Pentru a evita aceste treziri bruște din somn, în primul rând ar trebui să ne facem ordine în viață, în sensul să urmăm un stil de viață mai sănătos, lipsit de stresul rutinei zilnice. Pe lângă acest lucru, o dieta echilibrată alături de o mișcare fizică ne ajută să ne odihnim noaptea în liniște fară a mai fi nevoiți să ne trezim brusc la ore fixe și să nu mai adormim până dimineață.

Adauga un comentariu