Actualitate

TEAPA cu bilete Wizz Air care circula pe Facebook. Daca ati participat la promotie, blocati-va cardurile

Publicat: 18 mai 2018

Wizz Air e, din nou, subiectul unei campanii inselatoare. Pe scurt, primesti bilete gratuite, daca faci ce spune un mesaj pe Facebook. Desi nicio campanie de tipul acesta nu a fost derulata niciodata de Wizz Air sau alte companii si este evident falsa, asta nu-i opreste pe romani sa-si ia teapa. Toate mesajele care circula cu promotii Wizz Air sunt false. Acelasi tip de campanie este gazduita pe mai multe site-uri deodata, pentru a fi mai greu de dezmembrat. Centrul sustine ca a facut propriile demersuri pentru a bloca aceste site-uri.

Exclusiv/Update! Bataie de joc pentru sute de ieseni! Au ramas blocati pe un aeroport din Italia – FOTO, VIDEO

Poti ramane fara bani in cont 

O ieseanca a aflat pe propria piele cum e sa fii ''usurata'' de o suma frumusica de bani. Tanara care a participat la o asemenea ''promotie'' si-a dat datele personale, iar in cele din urma a ramas fara niciun ban in cont. Disperata, tanara s-a dus la politie pentru a face depune o plangere. Ba mai mult, tanara sustine ca, desi nu si-a salvat datele, sistemul a ''ghicit'' codul de pe spatele cardului.

''Cei care au dat share la promotie sa-si blocheze cardurile pentru ca mie tocmai mi-au luat toti banii de pe card. Am fost la politie, este frauda, iar firma nu exista. Sistemul este atat de bun incat mie mi-au ghicit si CVV-ul'' a fost mesajul tinerei. 

Populatia incepe sa isi piarda increderea in companie

Foarte suspect este faptul ca, in cadrul altor companii aeriene astfel de intamplari sunt rare, sau inexistente, compania Wizz Air se loveste constant de asemenea campanii inselatoare. Acest lucru, cumulat cu lacunele de care se ''bucura'' compania, reduce drastic increderea populatiei in serviciile oferite de Wizz Air.loading...

Comentarii
  • ce e baieti aveti directive sa dati in companiile straine?”Acest lucru, cumulat cu lacunele de care se ”bucura” compania, reduce drastic increderea populatiei in serviciile oferite de Wizz Air.”

    Mergeti baieti cu taromul la preturi de Emirates ca vad ca descurajati companiile straine sa zboare din Romania,luati si platiti datoriile hotilor de la Tarom cu bani pe bilete si servicii de 2 lei si aeronave a caror intretinere lasa de dorit.De ce sa mergeti cu aeronave noi si bilete ieftine cand puteti sa dati pe un iasi bucuresti cat dati pe bucuresti-singapore la alte companii straine.Luati de platiti datoriile hotilor nationalistilor.

Adauga un comentariu