Economic Local

Teapa la Compania de Transport Public Iasi! O firma din Arad nu a mai onorat comenzile de bilete si abonamente. Procedura este reluata

Publicat: 19 nov. 2018
1

Compania de Transport Public (CTP) Iasi s-a trezit in imposibilitatea de a mai achizitiona bilete si abonamente pentru transportul din Iasi. In vara acestui an, compania a organizat din timp o procedura pentru achizitionarea unor servicii de imprimare bilete si abonamente. Insa, contractul estimat la 70.000 euro, semnat cu firma Gutenberg SRL din Arad, nu s-a mai derulat.

"Societatea Gutenberg a onorat comanda timp de o luna, dupa care au spus ca nu mai pot trimite. Se pare ca au avut probleme cu hartia. Activitatea noastra nu este afectata", a declarat Adrian Mihai, purtator de cuvant CTP.

Societatea din Arad parea destul de serioasa, daca ne referim la cifra de afaceri din 2017, care era de 4,3 milioane lei, cu un profit de 251.367 lei, cu un numar de 40 angajati.

Reporterii BZI au incercat sa obtina un punct de vedere din partea conducerii Gutenberg, dar acestia nu au raspuns la numerele de telefon disponibile.

Firma este controlata de Ioan Teodor Faur. In consecinta, licitatia a fost reluata pentru data de 7 decembrie, prevederea bugetara fiind de 314.480 lei, fara TVA. Contractul se va desfasura pe o perioada de 12 luni. Necesarul este de 18.600.000 bilete si 832.000 abonamente.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

"Pe parcursul derularii contractului SCTP Iasi va putea solicita noi tipuri de titluri de calatorie sau renunta la unele existente, in functie de situatiile concrete, in aceleasi conditii contractuale (pret, termene, livrare). SCTP Iasi doreste ca pe parcursul derularii sa se poata modifica, daca se impune, elementele de design textual, culorile, pozitionarea reperelor pe imprimate, fara a fi solicitate costuri suplimentare. SCTP Iasi va lansa comenzi in functie de necesitati, periodic, cantitatile prezentate fiind aproximativ la nivelul unui an. In functie de necesarul de consum al SCTP Iasi se pot face compensari intre tipuri de imprimate, astfel incat valoarea contractuala sa fie respectata", se arata in caietul de sarcini.
 

Adauga un comentariu