Scena artistica din Romania

Teatrul Bulandra, despre boala lui Alexandru Darie: Nu a fost vreodata pe nicio lista de transplant

Publicat: 20 sept. 2019

Regizorul Alexandru Darie, care a murit, miercuri, la Institutul Clinic Fundeni,  va fi depus vineri,  ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, pana duminica, la ora 12.00. In acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase. 

Slujba de inmormantare va avea loc duminica, 22 septembrie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu, se anunta intr-un comunicat al teatrului, care face precizari si despre  boala care l-a rapus pe artist.

”Avand in vedere informatiile contradictorii aparute in spatiul public dupa decesul regretatului regizor Alexandru Darie, legate de faptul ca era inscris pe lista de asteptare pentru transplant hepatic, Agentia Nationala de Transpant face urmatoarele precizari: In urma informatiilor primite de la cele trei centre de transplant hepatic acreditate (Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucuresti si Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon Iasi) va comunicam ca domnul Alexandru Darie NU se afla inscris in Registrul National de Transplant in vederea efectuarii unui transplant hepatic. De asemenea, conform datelor furnizate de Spitalul Clinic Sf. Maria Bucuresti, precizam ca domnul Alexandru Darie nu a fost inscris in Registrul National de Transplant pe lista de asteptare pentru transplant pulmonar”, se arata intr-un comunicat de presa.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit