Evenimente culturale

Teatrul Excelsior a intrat in Cartea Recordurilor

Publicat: 28 nov. 2018
3

Teatrul Excelsior a intrat in Cartea Recordurilor! A fost construita cea mai mare gradena rotativa din lume, institutia devenind astfel primul teatru din Romania care stabileste un record la nivel mondial. Aceasta a fost construita special pentru spectacolul „Vlaicu Voda” de Alexandru Davila, eveniment dedicat celebrarii Centenarului Marii Uniri.

Organizatorii au reconstituit un sat medieval in marime naturala, aducand fascinanta lume de odinioara aproape de public. Peste 700 de artisti si tehnicieni au lucrat la proiect, iar evenimentul a avut loc in Piata Constitutiei din capitala, in vara acestui an.

Adrian Gazdaru, managerul Teatrului Excelsior: „Este o mare onoare si bucurie sa fim in Cartea Recordurilor. Pentru noi, este cu atat mai important cu cat recunoasterea a venit pentru spectacolul „Vlaicu Voda”, un proiect special, dedicat Centenarului Marii Uniri, la care a lucrat cu responsabilitate si dedicare o echipa formata din peste 700 de artisti si tehncieni. Cred ca, alaturi de aplauzele publicului, aceasta recunoastere este cea mai mare bucurie pe care Teatrul EXCELSIOR si-o putea dori in acest moment aniversar”.

Adauga un comentariu