Sport

Tecau si Rojer, în sferturi la Toronto! Sanse bune pentru Turneul Campionilor

Publicat: 08 aug. 2014

Perechea Horia Tecau/JeanJulien Rojer s-a calificat în sferturile de finala ale turneului ATP World Tour Masters 1000 de la Toronto.

Echipa romanoolandeza s-a impus cu 7-6 (1), 6-1 în fata cuplului francez Michael Llodra/Nicolas Mahut, cotat cu a opta sansa la castigarea titlului din Canada.

Tecau si Rojer, victoriosi într-o ora si 15 minute, si-au luat revansa dupa ce au pierdut în fata francezilor finala turneului de la Rotterdam. Cu acea ocazie, Llodra si Mahut au învins cu 6-2, 7-6.

Horia si Jean-Julien vor juca în sferturi cu favoritii numarul 2, Alexander Peya (Austria) si Bruno Soares (Brazilia), de care au trecut saptamana trecuta, în sferturi, la Washington, cu 7-6, 6-2.

Pentru performanta de pana acum de la Toronto, Tecau si Rojer si-au asigurat un cec de 23.380 de dolari si 180 de puncte ATP.

Rezultatul de joi îi avantajeaza mult pe Horia si Jean-Julien, care se apropie de rivalii francezi în clasamentul Race pentru accesul la Turneul Campionilor.

In cazul unei victorii cu perechea Peya/Soares, Tecau si partenerul sau îi vor întrece pe Llodra si Mahut în acest clasament si vor avea sanse din ce în ce mai mari pentru participarea la competitia de final de an de la Londra.

Inaintea turneului de la Toronto, Tecau si Rojer erau clasati pe pozitia a saptea în ATP Race 2014, iar la întrecerea organizata în O2 Arena participa primele 8 echipe din lume.loading...

Adauga un comentariu