Jocuri

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan – cerinte de sistem

Publicat: 08 mai 2016

Activision si studioul Platinum Games au dat unda verde paginii de Steam pentru Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Doritorii pot precomanda jocul in schimbul a 29,99€, un set de patru skin-uri suplimentare (Samurai Pack) fiind rezervat celor care plaseaza un astfel de preorder.
 
De asemenea, prin intermediul acestei pagini de Steam, au fost dezvaluite si cerintele de sistem necesare pentru a rula Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan pe PC. Din fericire, acestea nu sunt deloc exagerate.

Cerinte de sistem minime:

– OS: Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista
– Procesor: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0GHz / AMD Athlon II x2 250 @ 3.0GHz
– Memorie RAM: 1 GB
– Video: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4770
– DirectX: versiunea 9.0c
– Retea: Conexiune la Internet de tip Broadband
– Hard disk: 7 GB
– Sunet: placa de sunet compatibila cu DirectX 9.0c
– Nota aditionala: Un controller este recomandat pentru cea mai buna experienta de joc

Actiunea din Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan va avea loc intr-un New York invadat de extraterestri, mutanti si, bineinteles, nelipsitul Foot Clan, povestea jocului fiind realizata cu ajutorul lui Tom Waltz, autorul benzilor desenate Teenage Mutant Ninja Turtles publicate de IDW Publishing. Jucatorii vor avea ocazia de a le intruchipa pe cele patru testoase ninja: Leonardo, Michelangelo, Raphael si Donatello, fiecare dintre ele capabile sa execute propriile manevre Ninjutsu, ce vor putea fi upgradate in timp.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan va fi lansat pe 24 mai 2016, in versiuni digitale si retail pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360, precum si in versiune pentru PC via Steam.loading...

Adauga un comentariu