Stiri Turism

Tel Aviv, destinatia preferata a homosexualilor

Publicat: 26 ian. 2012

Tel Aviv este cea mai populara destinatie turistica printre homosexuali. Asa arata un sondaj realizat in randul comunitatii gay din intreaga lume.

Orasul Tel Aviv a fost desemnat cea mai populara destinatie de vacanta preferata de minoritatile sexuale. Aproape jumatate dintre respondentii unui sondaj efectuat de site-ul GayCities.com, in colaborare cu o companie aeriana, au ales Tel Aviv-ul.

„Homosexualii iubesc intotdeauna lucrurile noi. Adica stim San Francisco si New York-ul si Amsterdam. Le stim deja, dar asta e ceva nou si avem atat de multe lucruri aici”, a spus unul dintre intervievati.

Pe locul al doilea, la mare distanta, se afla orasul New York, care a fost votat de 14 la suta dintre persoanele chestionate.
Tel Aviv este fierbinte acum, pentru ca este unic, este in Orientul Mijlociu unde nu este tocmai usor sa fii homosexual si este ca un paradis intr-o zona in care in mod normal nu ai gasi un oras atat de libertin ca Tel Aviv” , a spus Adi Steiner, organizator de evenimente.

Printre orasele votate de homosexuali s-au mai aflat Toronto, cu sapte procente, Sao Paulo care a primit sase la suta din voturi si Londra si Madrid, care au avut cate cinci la suta.loading...

Adauga un comentariu