Telefoane mobile

Telefon quad-core de la Motorola

Publicat: 04 mai 2011

Motorola mizeaza pe Android si gama sa de telefoane inteligente – cu sistem de operare – este desenata exclusiv pe platforma mobila oferita de Google.

Au si aparut de pe acum zvonuri legate de un viitor handset al Motorola numit Bullet sau Jet. Va fi construit în jurul un procesor Nvidia din generatia Tegra 3 de tipul quad-core. Memoria RAM va urca pâna la 1 sau 1.5 GB, 16 GB pentru stocarea de fisiere plus card de tip microSD, ecran de 4 inch cu rezolutie HD, tehnologie NFC si o camera foto al carui senzor va fi similar în megapixeli cu cel de pe Nokia N8 – 12 Megapixeli si cu siguranta va filma full HD – 1080p. Pentru a întregi peisajul se pare ca va dispune si de tastatura qwerty.

Hardware-ul mai peformant se va regasi în calitatea aplicatiilor si a sistemului de operare mobil ce încet, încet pare a fi tot mai aproape de performantele unor portabile în genul netbookurilor sau notebookurilor.

Este o adevarata cursa spre a dezvolta cel mai bun terminal sau cu datele tehnice cele mai promitatoare. Spre exemplu cei de la Samsung la Galaxy SII au ales sa întârzie lansarea pentru a upgrada procesorul dual-core de la 1 Ghz la 1.2 Ghz. Imaginile de mai jos sunt neclare si doar sugereaza potrivit blogurilor de tehnologie din dot com, un alt smartphone american.

In acest moment cel mai puternic smartphone din portofoliul Motorola este Atrix.loading...

Adauga un comentariu