Dragoste

Telefonul mobil te ajuta sa-ti inseli partenerul

Publicat: 12 apr. 2010
6

Il folosesti oriunde: acasa, la birou, la scoala, la cumparaturi, in oras. Poti comunica oriunde si cu oricine, la orice ora. Acest lucru le da de gandit unora iar intre parteneri se isca adevarate razboaie din cauza micutului obiect.

Cand indiscretiile multe Tiger Woods au fost descoperite, sotia sa a intors cluburile de golf impotriva lui, a cumparat un conac suedez in numele ei si, poate cel mai graitor, aruncat telefonul sau mobil. Din pacate, daca este cazul, Elin Nordegren nu va fi prima sau ultima sotie care a descoperit infidelitatea cu ajutorul mijloacelor ultramoderne.

Un text interceptat este versiunea 2010 de ruj pe guler. Si comportamentul este din ce in ce mai agresiv pe ambele coaste. Mai frecvent decat oricand, acest lucru este modul in care oamenii descopera daca sunt inselati de partenerii lor, indiferent daca este vorba doar despre sex sau o aventura emotionala. Banuielile, si apoi descoperirea trisorului prin gasirea mesajelor incriminatoare nu fac deloc viata mai usoara.

Era digitala nu atenueaza durerile provocate de infidelitate
In unele cupluri, partenerii isi verifica constant telefoanele mobilele cautand mesaje, alte cupluri au verificat pentru o singura data telefonul partenerului si a fost de ajuns: au gasit dovada din prima. Cele mai putine insa si mai fericite cupluri, sunt cele care nu se ating de telefonul mobil al partenerului.Oricum ar fi, telefonul mobil ne da de multe ori dovada de necontestat a ceea ce se intampla cu adevarat intr-o relatie. Infidelii nu trebuie sa mai astepte postasul sau sa raspunda la fiecare apel pe fix. Putem spune cu usurinta ca acest mic si indispensabil accesoriu a venit in ajutorul trisorilor.

Adauga un comentariu