Software & Hardware

Telefonul tau iti spune cat esti de frumos

Publicat: 01 mai 2012

O aplicatie, care iti analizeaza fotografia si apoi iti spune cat esti de urat, pe o scara de la 1 la 10, a ajuns in topul preferintelor utilizatorilor de smartphone.

Ugly Meter iti scaneaza conturul fetei si face remarci care te-ar putea demoraliza complet, cum ar fi: „Esti atat de urat incat ai putea sa faci sa planga chiar si un ochi de sticla„.

Aplicatia, care este de vanzare in App Store – disponibila doar pentru utilizatorii de terminale Apple, utilizeaza o grila care il ajuta pe utilizator sa alinieze fotografia pentru cele mai bune rezultate, dupa care afiseaza pe ecran concluzii caustice, atunci cand e cazul, bineinteles.

La acest joc nimeni nu vrea sa obtina nota 10, pentru ca 1 este cel mai bun scor in cazul aplicatiei.

Cei care au dezvoltat aplicatia spun ca s-a dovedit a fi un succes de piata din prima zi. In numai cateva zile a adus un profit de jumatate de million de dolari.

Aplicatia a analizat fotografia Angelinei Jolie si i-a acordat nota 2, afisand mesajul: „Esti atat de fierbinte incat ai face chiar si soarele gelos„. Insa, Brad Pitt partenerul ei, a primit nota 8.

De altfel, aceasta aplicatie pare sa aiba pareri diferite de ale noastre cand vine vorba de vedete. Cheryl Cole a fost notata cu 4,2 si a fost intrebata: „Medicul tau este un veterinar?„.

Nu stim daca aplicatia trebuie luata prea in serios, insa verdictele si comentariile sunt, fara indoiala, amuzante.loading...

Adauga un comentariu