Magazin

„Telefonuuuuul! Vreau sa sune telefonul!” Cum arata acum si ce s-a ales de „slabuta” care a scos din sarite intreaga Romanie – FOTO

Publicat: 20 iun. 2015
Devenita cunoscuta in 2009, dupa ce a reusit sa scoata toata tara din sarite, „isterica de la miezul noptii” – asa cum a fost ea poreclita – este acum de nerecunoscut.
„Vreau sa sune telefonul? De ce nu suna telefonul”, repeta insistent Adela Lupse in timpul unei emisiuni interactive, scena care avea sa devina viral.
Prestatia tinerei dolofane avea sa atraga atentia CNA-ului. Urmarea? Postul care transmitea emisiunea, National TV, avea sa fie sanctionat cu suma de 5.000 RON.
Acela avea sa fie, de altfel, si sfarsitul prematur al carierei in televiziune a Adelei. Iar, de atunci, de tanara bihoreanca nu s-a auzit mai nimic…
Acum in varsta de 27 de ani, Adela s-a schimbat enorm, reusind sa slabeasca uluitor de mult si transformandu-se intr-o veritabila bomba sexy.
A divortat!
Totodata, reporterii CANCAN.RO au aflat ca, intre timp, simpatica bruneta se mandreste cu multe schimbari in viata personala si a bifat deja un mariaj, dar si un divort.
„S-a casatorit si a stat o perioada in Franta cu sotul ei. El era tot roman. Intre timp, au ss divortat, dar au ramas in relatii amiabile”, a povestit o sursa din anturajul Adelei, pentru CANCAN.RO.
Recunoaste ca ii plac femeile!
Surprinzator este faptul ca, dupa acest esec sentimental, fosta prezentatoare TV pare sa-si fi schimbat ss orientarile sexuale, indreptandu-si atentia catre persoane de acelasi sex.
De altfel, contul ei personal de Facebook este ticsit cu fotografii ce infatiseaza cupluri de femei in ipostaze erotice, iar Adela nu s-a sfiit sa-si recunoasca orientarile postand mesaje de genul „Vreau sa fac dragoste cu o femeie ca mine” sau „Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decat dragostea dintre femei”.
Comentarii
Adauga un comentariu