Actualitate

Telekom Romania: Oferta ca-n filme pentru 5-5-5 motive de a fi alaturi de cei dragi, in cel mai simplu mod

Publicat: 29 nov. 2018

Finalul de an te face sef peste cinematograful tau personal. Simplu si pe bune, Telekom Romania iti aduce Oferta ca in filme: 6 luni Netflix cadou ca sa te poti bucura alaturi de cei dragi si pe pofta dorintei tale de cel mai tare continut cinematografic pe care il poti avea oricand si oriunde. 

Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi oferta simplificata 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, croita pe masura nevoii tale de a comunica simplu si nelimitat cu cei dragi, ca sa te bucuri iarna aceasta de cea mai buna oferta, ca in filme. 

Astfel, noul pachet de servicii si produse de la Telekom vine cu:

  • Smartphone-uri Samsung in rate fixe, fara dobanda si avans zero, si bonus 6 luni de Netflix gratuit la abonamentul mobil la 5 euro / luna disponibil clientilor noi de servicii integrate (fix-mobil), cat si clientilor care au deja servicii fixe si achizitioneaza un abonament de servicii mobile;
  • Servicii de televiziune si Internet fix, fiecare la 5 euro / luna, plus 6 luni de Netflix cadou, la abonament mobil

De acum, ca parte a ofertei cadou, clientii Telekom vor putea urmari timp de sase luni filmele si serialele preferate din oferta Netflix precum House of Cards, Narcos, The Christmas Chronicles, Casa de Papel, The Crown sau Stranger Things, oriunde si oricand.

Aplicatia Netflix poate fi instalata pe un numar cat mai mare de dispozitive, permitand clientilor sa se bucure de filme nelimitate, oriunde si oricand. 

In plus, la Telekom, abonamentul mobil fara perioada minima contractuala, cu bonus Net 4G Nelimitat, de la 5 euro / luna, este pe bune

In cadrul ofertei de iarna, clientii prepaid se vor bucura in continuare de bonus 4G Net Nelimitat la cartela si, in plus, vor putea castiga, in cadrul unei tombole, un Samsung Galaxy Note8, pe zi. In total, vor fi oferite 88 smartphone-uri Samsung Galaxy Note8. La tombola pot participa clientii care pe durata campaniei activeaza sau reincarca cartela Telekom cu minim 5 euro credit si trimit SMS gratuit la 881. 

Pe scurt, ai toate motivele sa te bucuri alaturi de cei dragi de o oferta cat se poate de simpla si pe bune. 

5 euro pentru fiecare serviciu oferit: telefonie mobila, intenet fix si televiziune si 6 luni Netflix cadou. 

Ofertele din campania de iarna sunt disponibile in perioada 26 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019. 

Mai multe detalii pot fi regasite accesand: www.telekom.ro.loading...

Comentarii
  • Telekom este varza cand vine vorba de suportul, daca sunt probleme stai si o saptamana fara cablu TV plus ca pretul abonamentului la Internet + Cablu este cu mult peste ce are Digi-RDS plus ca netul este mai slab.

Adauga un comentariu